Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012


πετρος748

Recommended Posts

καλησπέρα, ξαναποστάρω την ερώτηση μου εδώ γιατί το άλλο thread δεν είναι και πολύ δημοφιλές και δεν έχει απαντήσει κανείς :shock:

Σχετικά με τα αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α' 2014, τα πληρώνουμε κανονικά? (μου έχει έρθει το κλασικό 348,42 ευρώ, επειδή είχα πληρώσει τότε τα μειωμένα κατεβαίνοντας στο ΤΣΜΕΔΕ)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 344
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

8 hours ago, Roy_Hobbs said:

Σχετικά με τα αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α' 2014, τα πληρώνουμε κανονικά?

Ναι· αλλά εφόσον δεν έχει πάρει παράταση η εξόφληση των αναδρομικών εισφορών του Α'14, δεν είναι πλέον το ποσό που τύπωσες από την εφαρμογή στην σελίδα του τ.ΤΣΜΕΔΕ, αλλά πρέπει να πας από το ταμείο να σου εκτυπώσουν νέο (με νέο κωδικό ειδοποιητηρίου) για να υπολογισθούν και οι προσαυξήσεις. Αν πας εντός του όποιου μήνα και σου εκτυπώσουν νέο, αυτό πρέπει να πληρωθεί μέχρι το τέλος του ιδίου μήνα, διότι μετά πρέπει να ξαναπάς αφού αλλάζει πάλι το ποσό (με νέες προσαυξήσεις).

Συνάδελφος (στο προηγούμενο εξάμηνο) δεν πήγε από το ταμείο, τους είχε πάρει τηλέφωνο και τον εξυπηρέτησαν στέλνοντάς του το και με mail και με fax. (ή έπεσε σε συνειδητοποιημένο υπάλληλο ή δεν ήθελαν φόρτο με επίσκεψη στο ταμείο)

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ξέρεις τι λένε, αν θένε να σε μπερδέψουν να σε γελάσουν αρχίζουν τα δεν είναι έτσι ακριβώςκ ι αελα απο δω να σου εξηγησω και κοιτα να δεις πως τα υπολογιζω αυτον τον μην,α

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όσο ως οφειλή βρίσκεται στο τ.ΤΣΜΕΔΕ πρέπει να εκτυπωθεί (με κάποιον τρόπο) το νέο ειδοποιητήριο, διότι αν θυμάμαι καλά το ήδη ληγμένο (!)  δεν μπορεί να πληρωθεί ... κολλάει ως διαδικασία στην τράπεζα (είτε στο ταμείο, είτε μέσω e-banking). Αν το τ.ΤΣΜΕΔΕ τα στείλει στο ΚΕΑΟ είχε άλλη διαδικασία. 

Θεωρητικά πρέπει να είναι αυξημένα (εφόσον πληρώνονται εκπρόθεσμα). Επιβαρυμένα με ετήσιο επιτόκιο 8,00% , ή με 0,667% μηνιαίως (σύμφωνα με την περίπτωση 11 της υποπαραγράφου ΙΑ.2 της παρ. ΙΑ΄ του άρθρου πρώτου του Ν. Ν.4152/2013).

Οπότε, επειδή είναι για ένα μήνα (αν πληρωθούν εντός του 7ου/19), θα πρέπει να βγάλουν ένα επιπλέον ποσό 348,42x,0667% = 2,32€ (!!!!)

Edited by georgegaleos
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όπως τα λες είναι Γιώργο. Τους έστειλα με fax μια αίτηση και μου είπαν θα απαντήσουν επίσης με fax στέλνοντας το νέο (αυξημένο) ειδοποιητήριο... Email δεν παίζει ακόμα, έχουμε καιρό, μάλλον όταν καταργηθούν σαν τεχνολογία τα fax...

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.