Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012


πετρος748

Recommended Posts

Διάβασε τα.post #67 το #88 και #54-το συνημμενο (με αυτη τη σειρά) και θα εχεις αναλυτικότατη απάντηση.

 

Σταλθηκε απο το tapatalk

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 344
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι, αλλά το Β' εξ. 2012 τι ήσουν;

 

Ελεύθερος επαγγελματίας. Γι'αυτό και με ενδιαφέρει το ζήτημα...

Edited by JasonK
Link to comment
Share on other sites

Μαγικά Χριστούγεννα με τον ΕΦΚΑ! Για να πω την μαύρη αλήθεια, τα 235,08€ τα περίμενα από τις 8 Δεκέμβρη. Κάπου εκεί υπολόγιζα πως θα βγουν. Είχα μπει e-tsmede, δεν είδα κάτι και είπα "Άσε, από το νέο χρόνο". Αμ δε, το άδειο ταμείο καιροφυλακτεί. Οπότε, ομολογώ πως μόλις σήμερα ενημερώθηκα, από εδώ ότι κάτι τρέχει και ξαναμπαίνοντας, είδα το μπιλιετάκι των αναδρομικών του Β' 2012.

Στον λαιμό να τους κάτσουν ρε!

Link to comment
Share on other sites

Πάνο καλησπέρα ...  αφιερωμένο ... το νέο logo ... πρότασή μου για μέχρι το 2020 (αν θυμάμαι καλά) που θα τα ζητούν ....

post-2272-0-10597100-1513529418_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ελεύθερος επαγγελματίας. Γι'αυτό και με ενδιαφέρει το ζήτημα...

 

Πράγματι, θα περίμενε κανείς να έχεις αναδρομικά. Μήπως έχεις γραφτεί μετά το 2008; Μήπως μπήκες σε κάποια ρύθμιση; Δες και στο τότε ειδοποιητήριο τι είχες πληρώσει.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. 3,5 χρονια που εφυγα απο Ελλαδα και καθε φορα που θα ερθω πρεπει να παω στουε αγιους τόπους της Κολωκοτρώνη να προσκηνύσω. Ετυχε και είδα οτι βγήκαν τα αναδρομικά, ενας ιδρώτας κύλισε στο σβέρκο. 3 ειδοποιητήρια επι 348,42 μας κάνει 1050 , με το Β12 να λήγει 31/12/17. Φόρεσα τη στολή του μάγου και πήγα στο κτίριο ανεγερθέν υπο προεδρίας Γαμήλη να προσ΄φερω τα δώρα. Είπα θα είμαι κοινωνικός σήμερα να ρωτήσω, τι έχει κάνει ο κόσμος. Λείπω στην κακούργα ξενιτιά και πρέπει να μάθω τι έχει κάνει ο κόσμος. Ρώτησα σχεδόν όλους τους καθήμενους στο ισόγειο που περιμέναν υπομονετικά τη σβάστιγκα τι έιχαν κάνει με τα ειδοποιητ των αναδρομικών. Πάυση. Ιδέα. Κανεις δεν είχε ιδέα. Στην αρχή σκέφτηκα οτι δεν ειναι απαραίτητο όλοι όσοι κάθονται στην ουρά των εισφορών να είναι μηχανικοί. Έτσι αρχιζα με την ερώτηση> Είστε μηχανικός, τι έχετε κάνει με τα αναδρομικά. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Πήγα να πάρω ειστητήριο για τη σβάστιγκα αλλά η ώρα περασμένη, 11.30 και τελειωμένα νούμερα απο τις 9,30 να υποθέσω. Συνέχισα στους ορόφους και στπυς διαδρόμους όπου βρήκα εναν πατέρα με το τέκνον του κ μουπε οτι τα πλήρωσε στον υιο του τον παρεβρισκόμενο και εκείνη τη στιγμή συμπληρώναν αίτηση διακοπής απο το τσμεδε. Συμπέρασμα απο μια υπάλληλο: Τα αναδρομικα Β2011, Α2012 ηταν τα πρώτα που εκδόθηκαν και πηραν-κατ εκείνη- 2 φορές παράταση για 31/01/2018. Αρα το πιο πιθανόν να μην ξαναπάρουν. Το Β2012 δεν έχει πάρει ακόμα αλλά ίσως πάρει κ αυτό παράταση. Ρώτησα πότε θα βγούν του ΑΒ/2013 κτλ και μουπε κάθε Ιούνη είναι το πρόγραμμα να βγαίνει το Α και Δεκέμβρη το Β. Πολύ χάρηκα για το ενδιαφέρον των συναδέλφων για τα ειδοποιητήρια, συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο ζήλο που έδειχναν τα 30-40 άτομα που διαμαρτύρονταν για λογαρισμό μερικών χιλιάδων μηχανικών στη Μάρνης όταν το θέμα ήταν υπο συζήτηση. Τέλος πάντων ας αφήσω τη χολή μη γινω χολέρα και ας δώ μπροστά. Τι να κανεις κανείς, καταλαβαίνω. Εγω λάκιξα και βγάζω γλώσσα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. 

ΥΓ. Να υποθέσω οτι με web banking ETE ειναι μεταφορά σε λογαριασμό -τον γράφει πάνω στο ειδοποιητήριο -ΑΡ. ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΤΕ 546114-64- με αιτοιλογία τον αριθμό ειδοποιητηρίου?

YΓ2: Aν κανει κάποιος διαγραφή, τι σημασία έχει για τα συντάξιμα έτη στα 71 , φοβάμαι μηπως χάσω τη συνταξή μου αν διαγραφω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.