Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης στο ψηφιακό επιχειρείν!P


basgoud

Recommended Posts

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την εκπαίδευση νέων ή υποψήφιων επιχειρηματιών, η οποία συνδυάζει μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων και πληροφορικής, με στόχο την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων στο ψηφιακό επιχειρείν, δημιούργησε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ και διατίθεται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Πρόκειται για το έργο "OpEn", το οποίο υλοποίησε ένα διακρατικό εταιρικό σχήμα, με επικεφαλής το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πάτρας, του Πανεπιστημίου Aldo Moro του Μπάρι, του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Μπούργκος (Ισπανία).

 

Διατίθεται στην ιστοσελίδα openup-project.eu και έχει λειτουργήσει ήδη πιλοτικά από τις αρχές Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό παρακολούθησαν τα διαδικτυακά του μαθήματα 168 άτομα από τις τέσσερις χώρες εταίρους του προγράμματος, ενώ σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα η λειτουργία του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Forum "Open up entrepreneurship: Ένας μαθησιακός περίπατος στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα", στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (18:00 ? 21:00), στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», (περίπτερο 8, αίθουσα B, ΔΕΘ).

 

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπεύθυνος του έργου από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Βασίλης Σιωμάδης, η καινοτομία της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας για υποψήφιους και νέους επιχειρηματίες βρίσκεται στο γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από επιχειρηματικές γνώσεις αποκτούν και ψηφιακές, «προκειμένου να καταρτιστούν σε έναν συνδυασμό ικανοτήτων που χρειάζονται για να επιχειρήσουν, να αναπτύξουν την επιχείρησή τους ή ακόμη και να δραστηριοποιηθούν σε νέους τομείς».

 

Πηγή http://www.real.gr

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.