Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σοβαρό πρόβλημα σε πολυκατοικία


kostas1922

Recommended Posts

Καλημέρα η πολυκατοικία που μένω είναι του 1980 .Τη τελευταία δεκαετία έχουν ανοίξει ρωγμές από υγρασία στα μπαλκόνια στην είσοδο και στα περβάζια.Εχουν αποκολληθεί σοβάδες και σε κάποια σημεία έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα σίδερα από τον οπλισμό της πολυκατοικίας .Στη πολυκατοικία υπάρχει άτομο ΑΜΕΑ και ανήλικο παιδί .Επισης δίπλα υπάρχει δημοτικό σχολείο και πολλές φορές τα παιδιά περνάνε από κάτω από τα περβάζια .Πριν ένα χρόνο μετά από δυνατή βροχή έπεσε ολόκληρο κομμάτι σοβά από το δώμα της ταράτσας .Αυτός που έφτιαξε τη πολυκατοικία έχει μαγαζί στο ισόγειο και πρέπει να καταβάλει το 40% της δαπάνης αλλά δεν πληρώνει .Το ίδιο και κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες .Υπαρχει λύση χωρίς να τρέχω σε δικηγόρους .Υπαρχει υπηρεσία από δήμο η πολεοδομία να κάνει μια αυτοψία στο κτήριο; .Οποιος μπορεί να με βοηθήσει τον Ευχαριστω εκ των προτέρων .

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, 

Επειδή κινδυνεύουν ζωές, θα πρότεινα να μαζευτείτε οι υπόλοιποι με το 60%, να το επισκευάσετε με τη βοήθεια Πολιτικού Μηχανικού (κατά προτίμηση) άμεσα και με τα τιμολόγια να διεκδικήσετε το ποσό που αναλογεί στο 40%. Μπροστά στη σωματική ακεραιότητα δεν μπαίνει τίποτε άλλο. Η διεκδίκηση θα γίνει κάνοντας και μία Τεχνική έκθεση ο ίδιος Πολιτικός Μηχανικός. Είναι πιθανό να χρειαστείτε και δικηγόρο αν δεν βγάλετε άκρη.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την άμεση απάντηση σου υπάρχουν άλλοι δυο ιδιοκτήτες που έχουν το 20% και δεν συμφώνουν όποτε δεν έχω πλειοψηφία .Επισης αυτοί που συμφωνούν δεν τους βλέπω ότι θέλουν να πληρώσουν δικηγόρο και μηχανικό .Με τη πολεοδομία μπορώ να κάνω κάτι ;


Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Να καταφυγεις στην Αποκεντρωμενη Διοικηση οπου υπαρχουν επιτροπες για επικινδυνα κτισματα (επιτροπες ετοιμορροπων κτιριων ) .

Εκει θα σε κατατοπισουν.

Link to comment
Share on other sites

κυριοι συναδελφοι να πω κι εγω την εξυπναδα μου: Αν δεν πληρωνει χρηματα ο οποιοσδηποτε πελατης για οποιαδηποτε συμβουλη, προκοπη δεν θα δουμε. Οι περισσοτεροι ιδιωτες ρωτανε πισω απο εν πληκτρολογιο και παρεξηγιονται αν γινεται και χαβαλες. Ο δρομος ειναι η εξοδος. Και βουρ για πολεοδομια γιατι σωνει και καλα εκει θελει να παει ο προλαλησας!

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη έχω μικρό παιδί και κινδυνεύει άμεσα η ασφάλεια μου νόμιζα ότι θε με βοηθούσε αυτό το forum γιατί πίστευα ότι υπάρχουν μηχανικοί εδώ μέρα μάλλον έκανα λάθος .Ευχαριστω

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά συγγνώμη έκανα λάθος και θλίβομαι που υπάρχουν forum που αντί να βοηθήσουν απελπισμένους και φτωχούς ανθρώπους κάνουν χαβαλέ θέμα την ασφάλεια τους .Να χαίρεστε τα πτυχία σας καλο σας βράδυ

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.