Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[N. 4495/17] Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων του Ν. 4495/17


Recommended Posts

Είχαν εξοφληθεί και το 2018 και με την αλλαγή του Φεβρουαρίου που έγινε προσήκη του φύλλου καταγραφής επαναϋπολογίστηκε το πρόστιμο. Και είναι και πάλι όλα εξοφλημένα. 

Link to comment
Share on other sites

Σε οριστική υπαγωγή δεν το έχω δει ποτέ.Θα σου έλεγα να την γυρίσεις σε "υπαγωγή" για να δεις τι θα υπολογιστεί με την επαναυπαγωγή της ("πειράζοντας δηλαδή 1 τ.μ. π.χ. σε υπαγωγή)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το χρόνο! Στη χειρότερη θα το προσωρήσω να δω τι βγάζει. Αν και πιστεύω έχει απλά κολλήσει και δεν θα βγάλει κάτι. Έχει κάνει επαναϋπολογισμό πρόσφατα και έχει γίνει εξόφληση. Αν έβγαζε αλλαγές θα έβγαζε στο πρόστιμο πιστεύω και όχι στο παράβολο. 

Link to comment
Share on other sites

Δες αν το ποσό του προστίμου είναι το ίδιο στα τρέχοντα και μετά την υποβολή. Αν είναι ίδιο δεν θα έχεις πρόβλημα. Πιθάνόν όταν διόρθωσες τα τετραγωνικά αυξήθηκε το παράβολο το οποίο όμως συμπεριλαμβάνεται στο πρόστιμο και άρα έχεις ήδη πληρώσει τη διαφορά.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ! Ναι το πρόστιμο ήταν ίδιο. Προχώρησα σε περαίωση και δεν έβγαλε κάτι. Πιθανότατα από τις μεταβολές να είχε αλλαγές οι οποίες όμως είχανε πληρωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Και σε μένα προχθές το ίδιο. Τα πλήρωσα τελικά με εντολή πληρωμής, με e-banking τράπεζας, που είναι η άλλη δυνατότητα που διαθέτει το σύστημα.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα εάν μια δήλωση είναι σε οριστική υποβολή, αλλά και έχουν ανέβει όλα τα αρχεία, θα έχει προβλήματα εκπροθέσμου η πλευρά μας αν δεν περαιωθεί (δεδομένου ότι ο Συμβολαιογράφος δεν το είχε θεωρήσει απαιτούμενο);

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.