Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[N. 4495/17] Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων του Ν. 4495/17


Recommended Posts

57 λεπτά πριν, janna said:

Στείλε αίτημα και γράψε αυτό που γράφεις εδώ.μπορει να έχεις αποτέλεσμα διαφορετικά πάρε τηλ.στο ΤΕΕ.

Σε ευχαριστώ! Δεν είναι περίεργο πάντως που σε φάση υπαγωγής δεν μπορώ να το επεξεργαστώ;

Link to comment
Share on other sites

40 λεπτά πριν, vasilori said:

Δεν είναι περίεργο πάντως που σε φάση υπαγωγής δεν μπορώ να το επεξεργαστώ;

Την έχω πατήσει κ εγώ, σε δήλωση που μου ήρθε από άλλο συνάδελφο, κλειδώνει η μλκία και το καταλαβαίνεις στην περαίωση...

Έλα @vasilori τη βρήκα, είχα κάνει αίτημα 'Επανεισαγωγή παλαιών προστίμων' με αιτιολογία 'ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ'  (αυτή ήταν κ η αλήθεια) από υπαγωγή, απότι βλέπω στο ιστορικό και μετά προχώρησα σε οριστική κ περαίωση.

Edited by zazeng
Link to comment
Share on other sites

Να επικοινωνήσεις με το ΤΕΕ μήπως και καταφέρεις κάτι. Μόνος σου δεν μπορείς πλέον να κάνεις οτιδήποτε....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,έχω κάνει οριστική υπαγωγή εδώ και ένα μήνα σε δήλωση ν4178/13 για Κατηγορία 5 και τώρα ανέβασα όλα τα αρχεία. Το θέμα είναι ότι στην Τ.Ε. στο 5 σέλιδο ΚΑΤΑΛΆΘΟς αναφέρω ότι δεν απαιτείται συναίνεση συνιδιοκτητών βάση του άρθρου 98 του ν.4495/17 (μπέρδεψα τους νόμους)....όμως στην Τ.Ε. που ανέβασα στα αρχεία έγραψα ότι απαιτείται συναίνεση την οποία επίσης ανέβασα. Επειδή πάει για πώληση, τι προτείνετε, να κάνω αίτημα να ανοίξει η δήλωση? Μπορεί να γίνει αυτό? Ή να το αφήσω ως έχει?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα-γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να ξανανοίξεις την δήλωση.Γράψε μια συμπληρωματική Τ.Ε. που θα λέει ότι "εκ παραδρομής στο πεδίο τεχνικής έκθεσης της δήλωσης συμπληρώθηκε ότι δεν απαιτείται συναίνεση μπλα μπλα μπλα....".Σφράγισε την και ανέβασε την στο σύστημα στο πεδίο της τεχνικής έκθεσης όπου βρίσκεται και η σωστή σου έκθεση.Δώσε και τις δύο εκθέσεις (σωστή Τ.Ε. συστήματος και συμπληρωματική  που αναφέρω παραπάνω στον συμβολαιογράφο να τις επισυνάψει στο συμβόλαιο).:)

  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ όμως θεωρώ πως το σωστό είναι να ζητήσω να ανοιχθεί η δήλωση, προκειμένου να διαγραφεί το σχόλιο περί μη απαίτησης συναίνεσης. Ο φόβος μου είναι μήπως θεωρηθεί ότι η δήλωση οριστικοποιήθηκε μετά τις 30/9 με ότι αυτό συνεπάγεται....δεν ξέρω, δεν απαντάει και κανένας στο ΤΕΕ. Πάντως άκουσα πως κάποιο τώρα οριστικοποιούν 4178 με κατηγορία 5 χωρίς πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.