Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[N. 4495/17] Πληροφοριακό σύστημα δηλώσεων του Ν. 4495/17


Recommended Posts

Στο παρόν νήμα θα συζητούνται θέματα σχετικά με το πληροφοριακό σύστημα του Τ.Ε.Ε. για την υπαγωγή δηλώσεων του Ν.4495/17.

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι... Μεγειά μας!  :mrgreen:

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το νόμο, καθώς μόλις σήμερα είδα ότι βγήκε, αλλά ψάχνοντας στο νέο σύστημα δε βρήκα πώς γίνεται η μεταφορά παλιών δηλώσεων (του 4178) στο νέο νόμο. Το έχει βρει κανείς;

Ασήμαντη ίσως λεπτομέρεια αλλά στη λίστα των δηλώσεων υπάρχει πλέον δυνατότητα να κατατάξεις τις δηλώσεις σου με αύξουσα/φθίνουσα σειρά ανά Α/Α, ΤΚ, κατάσταση υπαγωγής, πρόστιμο... Το είχαν κάνει στις αμοιβές αλλά όχι στο σύστημα των δηλώσεων. Και φυσικά η αναζήτηση από πάνω. 

Link to comment
Share on other sites

Μολίς έφερα μια πρόχειρη δήλωση του 4178 από κατάσταση Επεξεργασία σε κατάσταση Αρχική Υποβολή δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Λέτε και το παράβολο να μπορεί να πληρωθεί κανονικά? Καλά αυτό δεν το δοκιμάζω... Υποθέτω ότι τέτοιου είδους δηλώσεις θα είναι εξ ορισμού άκυρες λόγω παρέλευσης των ημερομηνιών και δεν θα γίνονται δεκτές από συμβολαιογράφους, ΥΔΟΜ κτλ

 

Από την άλλη δηλώσεις με πληρωμένο παράβολο φαίνεται να μπορούν να συνεχίσουν κανονικά με 4178 σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν βρίσκονται. Και το αίτημα για επαναφορά δηλώσεων από οριστική υπαγωγή σε υπαγωγή για να γίνουν διορθώσεις φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.

Edited by pipakos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.