Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαθέσιμη η εφαρμογή δήλωσης Επαγγελματικού Τραπεζικού Λογαριασμού


Engineer

Recommended Posts

Δεν γνωρίζω πραγματικά να σου πω με βεβαιότητα, διότι δεν ξέρω αν αυτός ο τρεχούμενος είναι μόνο ταμιευτηρίου, αν είναι και όψεως και αν δέχεται το σύστημα γενικότερα και τρεχούμενους αν είναι μόνο ταμιευτηρίου ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι και όψεως.
Παρά ταύτα δεν νομίζω να έχεις θέμα διότι ανοίχθηκε όπως έγραψες ως λογαριασμός κατάθεσης αμοιβών μηχανικού. Η πράξη θα δείξει αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις και με την τράπεζα να σου πει. Πάντως μην το καθυστερείς διότι αν σου δημιουργηθεί θέμα θα το δείς μετά από δύο-τρεις μέρες ... και μετά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα να βρεις λύση (ίσως καμιά δύο-τρεις μέρες ακόμη) ... μετά να δηλώσεις την λύση ... να περιμένεις κλπ κλπ .

Σε συνάδελφο που άνοιξε στην ALPHA λογαριασμό για να αποκτήσει το pos είχε θέμα... τον απέρριπτε παρά του ότι δήλωνε σωστά ΙΒΑΝ και του πήρε 2+ εβδομάδες (οχλήσεις-τηλέφωνα στην τράπεζα, τηλέφωνα στο taxis κλπ) να λύσει το πρόβλημα .. το οποίο ήταν της τράπεζας ... ) ... συνολικά τον είχε απορρίψει 3 φορές μέχρι να βγει "επιβεβαιωμένος".

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 305
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

O δικός μου της Εθνικής , προ 35 ετών που τον άνοιξα , είναι λέει τρεχούμενος και μου είπαν να ανοίξω άλλο . Μου ζήτησαν κάτι λίγα , αλλά μου είπαν ότι θέλουν 60 € τον χρόνο χρέωση  και 3,90 τον μήνα το POS . Ανοιξα τελικά στην VIVA με επιβεβαίωσαν εκεί γρήγορα και περιμένω τώρα την εφορία να με επιβεβαιώσει και έκανα και E-POS . Αργότερα θα κάνω μία προσπάθεια να βάλω και της Εθνικής , αλλά τουλάχιστον να μην έχω θέματα με τις ημερομηνίες .

Εν τω μεταξύ στην Εθνική θέλουν κάποιες μέρες να ελέγξουν λέει οι δικηγόροι τα χαρτιά μας για να ανοίξουμε λογιαρισμό . 

Αβάντες συνέχεια από το κράτος στα σαράφικα που παριστάνουν τις τράπεζες και αυτές και με τον αραμπά και με μονοπωλιακές πρακτικές .

Από την άλλη το επιμελητήριο κλασσικά στα σοβαρά θέματα , που είναι και θέματα αξιοπρέπειας για τα μέλη του είναι επιδεικτικά απόν . Ντροπή τους και αυτών . 

Link to comment
Share on other sites

@BAS, ο λογαριασμός είναι ατομικός ή εταιρικός; Μόνο στους εταιρικούς λογαριασμούς υπάρχει αυτή η καθυστέρηση λόγω ελέγχων.

Link to comment
Share on other sites

Περίεργο μου φαίνεται. Εμένα μου τον άνοιξαν την ίδια μέρα. Μόνο το pos άργησε περίπου ένα μήνα. Ήταν τότε που γινόταν ο χαμός για να βάλουμε pos.

Link to comment
Share on other sites

ted78και σε 'μένα το ίδιο.

Ο προσωπικός-ατομικός ανοίχθηκε την ίδια μέρα, επιβεβαιώθηκε σχεδόν άμεσα (1 ημέρα ή τουλάχιστον τόσο γιατί το έλεγξα την επόμενη).

Ο επαγγελματικός όπου και ανοίχθηκε και αυτός την ίδια μέρα (αυτός δηλαδή που μας ενδιαφέρει και έχει συνδεδεμένο πάνω το το e-pos της viva) καθυστέρησε περισσότερο στην επιβεβαίωση και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το e-pos.

BAS να υποθέσω ότι λέγοντας "Ατομικός είναι" εννοείς τον επαγγελματικό και όχι τον προσωπικό. Δηλαδή έχεις ανεβάσει στο Taxis τα στοιχεία ΙΒΑΝ του επαγγελματικού της viva και όχι του προσωπικού της viva.

1.jpg

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Ναι είχα κάνει έναν ατομικό και έκανα και έναν επαγγελματικό τον μπλέ που έχεις εσύ , έβαλα και το free-pos και περιμένω επιβεβαίωση από την εφορία . 

Τον μπλέ η Viva τον επιβεβαίωσε σε 2 ώρες περίπου .

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.