Engineer Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Από αυτή την υπηρεσία μπορούν να δηλωθούν και να τροποποιηθούν οι Επαγγελματικοί Τραπεζικοί Λογαριασμοί, για συναλλαγές που αφορούν αποκλειστικά την εμπορική, επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα του υπόχρεου. Για την είσοδο στην εφαρμογή πατήστε εδώ Προθεσμίες Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Για οδηγίες χρήσης πατήστε εδώ Δείτε αναλυτικά εδώ Πηγή: https://www.e-forolo...medium=facebook Click here to view the είδηση
georgegaleos Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) Πλεον ειναι. Η εφαρμογή πλεον ανοιξε στο taxis. Σταλθηκε απο το tapatalk Edited November 13, 2017 by georgegaleos
altrig2004 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Είμαστε υποχρωμένοι να δηλώσουμε λογαριασμό οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Εγώ έχω έναν της εθνικής και χρησιμοποιώ μόνο αυτόν και για έξοδα πλην επαγγελματικής δραστηριότητας. Για την ώρα δεν λειτουργεί η εφαρμογή για το ΑΦΜ μου.
Pavlos33 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Δοκίμασα είσοδο και έβγαζε σφάλμα. Η προθεσμία δήλωσης του επαγγελματικού λογαριασμού ποια είναι;
alej Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Πως είναι δυνατόν να δηλώσουμε επαγγελματικό λογαριασμό με τα χαρακτηριστικά που ζητάει η εφορία από την στιγμή που δεν μπορούμε να ανοίξουμε καινούργιο;;;; Όλοι οι λογαριασμοί έχουν πάγιες κινήσεις, έχουν γνωστοποιηθεί σε ένα σορό συνεργάτες και μη. Αν θέλει κάποιος να στείλει λεφτά στο παιδί του δηλαδή πως θα το κάνει νόμιμα;;;
Faethon11 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Έχω την εντύπωση πως επαγγελματικό λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις και σήμερα......
georgegaleos Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Φαεθωνα μπορεις σίγουρα. Νικ γιατι πρέπει να δηλωθούν συμφωνα με την απόφαση. Σταλθηκε απο το tapatalk
Recommended Posts