Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κατασκευη Οροφης


Cptpanos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα ένα ενδεικτικό κόστος για αντικατάσταση κεραμοσκεπης (σοφίτα) με πλάκα (κανονικό ταβάνι). Η σκεπή είναι 120μ2. Επίσης για να τοποθετηθεί πλακα πάνω από ήδη υπάρχον ξύλινο πατωμα 2ου ορόφου μεζονέτας. Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλημέρα σας,

 

Επισυνάπτω post του 2009 από εδώ:

http://www.michanikos.gr/topic/6177-%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-1/

 

"κεραμοσκεπή: για τοποθέτηση πάνω σε πλάκα από μπετόν να υπολογίζετε τουλάχιστον 60ε/μ2 για εργασία και υλικά, ενώ αν η πλάκα από μπετόν λείπει, θα πρέπει αυτό το νούμερο να το αυξήσετε κατά 60% για την κατασκευή ξυλοσκεπής. Ο μάστορας που θα την κατασκευάσει, μπορεί και να σας ζητήσει ένσημα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι στην άδειά σας δεν θα έχουν προβλεφθεί (Φεβ. 2009 )"

 

Για την πλάκα δε γνωρίζω. Προτιμότερο είναι να δείξετε σε σκεπατζήδες μία κάτοψη και να σας βγάλουν αυτοί προσφορά. Μία κεραμοσκεπή με πολύγωνο σχήμα είναι πιο δύσκολη από μία ορθογώνια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.