Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Κλείσιμο μπαλκονιού


kostas1922

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο μπαλκόνι δεν υπάρχει κάγκελο από το δάπεδο αλλά υπάρχει τούβλο με ύψος 77cm.Πανω από το τούβλο υπήρχε κάγκελο σε ύψος 10cm.To κάγκελο αυτό κόπηκε για να μπει αυτή η κατασκευή .Σε όλο το μπαλκόνι έχω πτυσομενα κάγκελα για προστασία παιδιού ύψους 50cm βιδωτα πάνω στα κάγκελα .Αν στο σημείο που θα βγάλω την αλουμινοκατασκευη βάλω αυτό το Κάγκελο για το παιδί βίδωτο μέσα στο τούβλο θα είναι παράνομο;η πρέπει να βάλω κανονικά το κάγκελο όπως ήταν πριν και μετά πάνω σε αυτό το πτυσσόμενο του παιδιού ;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι δεν θα ήθελα να διαφωνήσω με την άποψη σας, ομως δεν γνωρίζω τους λόγους που το έβαλε, ισως να είναι κάτι απαραίτητο και απλώς θα ήθελα να πω οτι ίσως φτιάχνει με ενημέρωση οψης και η ρύθμιση με τον Ν.4495/2017 δεν ειναι μονοδρομος. αυτο ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

επανέρχομαι με ένα τελευταίο, οι σύγχρονες τέντες δεν κόβονται, οπότε στηρίζω λίγο την άποψη Ιάσονα οτι, μπορεί να βάλει τέντα και μάλιστα να βάλει το "φυλλο" διαφανές αν θέλει να βλέπει.

Συμερίζομαι επίσης την ιδέα να δει την οικοδομή Μηχανικός (Αρχιτέκτονας ή Πολιτικός ή όποια άλλη ειδικότητα ασχολείται με ρυθμίσεις χώρων - δεν θυμάμαι - ας με συμπληρώσει κάποιος Συνάδελφος - Καλημέρα Επίσης Γιώργο και Ιάσονα ..) και ο οποίος ίσως δει κάτι που να αποτελεί πρόβλημα και δεν γνωρίζεται. Κοινώς ας το δει ο ειδικός, δεν ξέρει κανένας καλύτερα.

Και ακόμα τις κατασκευές τις βλέπουν πιο καλά από κοντά οι ειδικοί, από υπολογιστή μια εικόνα σχηματίζουμε, όσο επιτρέπουν τα λεγόμενα σας.

Μήπως τυχόν υπάρχουν "άλλα θέματα" - προβλήματα κατα εμάς που ασχολιόμαστε και μας αρέσει να ασχολιόμαστε. Ισως υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να περάσει σε μια εργασία Μηχανικού οπως την τακτοποίηση που αναφέρουν οι συνάδελφοι παραπάνω ή άλλη που θα εκτιμήσει ο ειδικός και ενδεχομένος να πρέπει άλλο (πιο σημαντικό να τακτοποιήσετε) και να συμπληρωθεί η "νομιμοποίηση" του "διαχωριστικού" χωρίς μεγάλο έξοδο, οπότε φτιάχνετε το μεγάλο και το μικρό με ένα κόστος.

Θα υποστηρίξω ακόμα λίγο το να επισκεφτεί Μηχανικός το ακίνητο, καθώς αναφέρεται οτι υπάρχει παιδί και έχετε στερεώσει πάνω σε κάγκελο την προέκταση για να μην πέσει. Να δει την στήριξη, ισως να ξέρετε να εκτιμήσετε αν ένα παιδί βάρους έστω 35 κιλά πάνω σε κάτι που βρέθηκε στο μπαλκόνι, σπρώξει την προέκταση αν πέφτει. Ενδεχομένος ναι, οπότε ίσως να έπρεπε να προσθέσετε αντιρήδες. Τέλος αν η προέκταση του στηθαίου σας είναι πλαστική να την ελέγχετε κατά διαστήματα, ο ήλιος με το πέρασμα του χρόνου τη φθείρει με αποτέλεσμα να μπορεί να σπάσει κάποια στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Η οποιαδήποτε αλλαγή στην όψη κτιρίου προϋποθέτει την έκδοση ΟΑ με την ταυτόχρονη συναίνεση του 100% των συνιδιοκτητών του ακινήτου,

Link to comment
Share on other sites

Η οποιαδήποτε αλλαγή στην όψη κτιρίου προϋποθέτει την έκδοση ΟΑ με την ταυτόχρονη συναίνεση του 100% των συνιδιοκτητών του ακινήτου,

και να βάλεις βιδωτα κάγκελα για προστασία παιδιού πάνω στο κάγκελο ;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.