Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Στην Ευρώπη η μέση μηνιαία κατανάλωση δεδομένων στο κινητό είναι 2,4GB για το 2017


Engineer

Recommended Posts

Έρευνα αποκαλύπτει ότι η κατανάλωση δεδομένων σε μηνιαία βάση, στο κινητό τηλέφωνο ενός Ευρωπαίου φτάνει τα 2,4GB για το τρέχων έτος.

 

Η έρευνα είναι της GolbalData και σε αυτή οι Φινλανδοί ξεχωρίζουν με μέση κατανάλωση δεδομένων στο κινητό τους σε μηνιαία βάση η οποία φτάνει τα 13,3GB ανά SIM κάρτα, ένα εντυπωσιακό νούμερο μιας και είναι υπερδιπλάσιο από τη δεύτερη χώρα της έρευνας.

 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Αυστρία με τη μέση κατανάλωση δεδομένων από το κινητό να φτάνει τα 5,7GB, ενώ ακολουθούν η Πολωνία με 3,7GB και η Ρωσία με 3,5GB. Αντίστοιχα ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατανάλωση δεδομένων σε Γερμανία, Τσεχία, Ουκρανία και Σλοβακία, χώρες οι οποίες έχουν μέσο όρο κατανάλωσης δεδομένων μικρότερο από 1GB ανά SIM κάρτα.

 

Η έρευνα σημειώνει ότι η μέση κατανάλωση δεδομένων σε μηνιαία βάση από το κινητό τηλέφωνο για τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία έχει μειωθεί, αυτό όμως συμβαίνει γιατί έχουν αυξηθεί σημαντικά οι SIM που χρησιμοποιούνται σε M2M (Machine to Machine) εφαρμογές και οι οποίες καταναλώνουν λιγότερο από 300MB κάθε μήνα.

 

Πηγή: http://blog.plaisio....Post-_-blognode

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.