Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σύντομα από το Google Maps ενημέρωση για την ώρα αποβίβασης


Engineer

Recommended Posts

Μια χρήσιμη αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σύντομα η Google στο Google Maps, ώστε να δίνει οδηγίες και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.

 

Μάλιστα, στα στοιχεία αυτά δεν θα εμφανίζονται μόνο στην εφαρμογή, αλλά και στην οθόνη κλειδώματος των Android τηλεφώνων.

 

Αφότου ο χρήστης αναζητήσει τον προορισμό του, και πατήσει το κουμπί «Έναρξη», θα δε στο κάτω μέρος τις λεπτομέρειες της διαδρομής, οι οποίες θα επικαιροποιούνται όσο περπατά για να φτάσει στην αφετηρία, ή όσο βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο ή το τρένο, καθοδόν προς τον προορισμό του.

 

Όπως φαίνεται, η εφαρμογή θα του υπενθυμίζει πότε πλησιάζει στη στάση που πρέπει να κατέβει. Κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όποιον ταξιδεύει προς έναν προορισμό που δεν έχει ξαναβρεθεί ή αν… νυστάζει.

 

Νέο χαρακτηριστικό είναι επίσης οι ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος. Μάλιστα, θα είναι διαδραστικές, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγξει όλη τη διαδρομή του.

 

Πηγή: http://www.insomnia....α-την-ώρ-r15380

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.