Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ για προκηρύξεις δημοσίου


GIOKAK

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα

 

Γνωρίζει κανείς αν το πτυχίο μου (χημικός μηχανικός ΕΜΠ) καλύπτει την απόδειξη γνώσης Η/Υ για τις βασικές ενότητες που ζητάνε στο δημόσιο?

Εχω ξεκινήσει μαθήματα ecdl αλλά σήμερα μου είπε ένας φίλος πως καλύπτεται απο το πτυχίο μου αυτό.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

Στους πμ καναμε μια αιτηση και μας εδιναν ενα πιστοποιητικο οτι γνωσεων πληροφορικης το οποιο προεκυπτε απο καποια μαθηματα. Λογικα θα υπαρχει κατι σχετικο και για χημικους. Ecdl και λοιπα ειναι πεταμενα λεφτα... Για καναν υπαλληλο που παιρνε επιδομα επειδη ανοιγε τον υπολογιστη κλπ...

 

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by laxanos
Link to comment
Share on other sites

εγώ έκανα πιο παλιά (2010) αίτηση στο αντίστοιχο τμήμα που αποφοίτησα , αν και έκανα πάνω από 5 σχετικά μαθήματα με προγραμματισμό  , αυτοί μου έδωσαν βεβαίωση μόνο για 3 μαθήματα , αλλά σε κάθε περίπτωση απαιτούνται 4 σχετικά με η/υ μαθήματα το λιγότερο.

Link to comment
Share on other sites

Εχω πάρει και εγώ βεβαίωση απο το Τμήμα που τελείωσα (Πολ. Έργων Υποδομής)... τα 4 μαθήματα σχετικά με Η/Υ ισχύουν.

Κάνε μια ερώτηση στην γραμματεία της Σχολής σου....

 

Αντιγράφω απο το παραπάνω link του KF:

 

Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου αποδεικνύεται ως εξής:

(1)....

(2)....

(3) Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρκώς τη γνώση χειρισμού Η/Υ, προσκομίζοντας μόνο βεβαιώσεις τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις οποίες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του οικείου Τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ.
Διευκρινίζεται ότι τίτλοι σπουδών ανώτερης αλλά και κατώτερης κατηγορίας από την κατηγορία για την οποία υποβάλλει αίτηση ο υποψήφιος, εφόσον πληρούν και τις λοιπές προϋποθέσεις εγκυρότητας, γίνονται δεκτοί, δεδομένου ότι αφενός οι εν λόγω τρόποι απόδειξης προβλέπονται από το προσοντολόγιο, αφετέρου οι σχετικοί τίτλοι και βεβαιώσεις υποβάλλονται για την απόδειξη της γνώσης Η/Υ και όχι για τη διεκδίκηση θέσης ανώτερης ή κατώτερης κατηγορίας της προκηρυσσόμενης
.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.