Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναδρομικά τσμεδε


panou1986

Recommended Posts

 

αυτό ρωτάω, μήπως άκουσε κανείς για καμιά παράταση. Γενικά αυτή τη φορά δεν είδα και πολύ συζήτηση για το θέμα...

Link to comment
Share on other sites

έχεις κάποιος συνάδελφος την οποιαδήποτε ενημέρωση για τα αναδρομικά Α' 2014? (μου έχεις έρθει το κλασικό 348,42 ευρώ)

Link to comment
Share on other sites

348,42e! Το θεό τους δεν έχουν! Που νομίζουν ότι τα βρίσκει ο Μηχανικός σήμερα?

Την ... μου, με φυτιλιάζουν συνέχεια. Και δεν μιλάμε για αναδρομικές εισφορές! Μάλλον για αναδρομικές μιλάμε, μας μάθαν να το λέμε στανταρ σαν να τα οφειλουμε.

Και γω Συνάδελφε Roy_Hobbs θέλω να πω ότι δεν οφείλεις τόσα εισφορές, αλλά τόσα τους λείπουν και ξαναζητάνε από τον Μηχανικό, το πιο δοκιμασμένο, το πιο πληγωμένο επάγγελμα από την κρίση, που ξανακούστηκε Πολ. Μηχ. και αρχιτέκτονες και άλλοι με κάτι πτυχία τόσα που πιάνουν ένα οικόπεδο και σου φτιάχνουν 5 όροφη να ασχολούντε με αυθαίρετα και να κάνουν 70% έκπτωση.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Roy_Hobbs said:

έχεις κάποιος συνάδελφος την οποιαδήποτε ενημέρωση για τα αναδρομικά Α' 2014? (μου έχεις έρθει το κλασικό 348,42 ευρώ)

Δες εδώ (στο πιο δημοφιλές όπως γράφεις στην ανάρτηση άνωθεν της παραπομπή μου....!!!!)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα αναδρομικά έχουν σταματησει στο Β'2013 ή έχει εκδοθεί καινουριο; Και αν ναι που το βλέπουμε; απο ιστοσελιδα του tsmede.gr  (ειδοποιηση πληρωμων) δεν βλέπω κάποια μεταβολή 

Edited by nenulita
Link to comment
Share on other sites

Έχει εκδοθεί και το Α'14, εφόσον βέβαια προέκυπταν αναδρομικές οφειλές.

Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από 10/6/2019 στην αρχική σελίδα του ταμείου, αν το δεις τώρα είναι είναι η 4η κατά σειρά ανακοίνωση.

Στην επιλογή στα δεξιά της σελίδας, εκεί προφανώς που αναφέρεις, όπου έχει το μπλε πλήκτρο όπου εντός του αναγράφει "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣΦΟΡΏΝ ΑΣΦΑΛΣΙΣΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ" τυπώνεται το ειδοποιητήριο εφόσον δεν έχει παρέλθει η εμπρόθεσμη ημερομηνία καταβολής του.

Το τελευταίο εκδοθέν εξάμηνο (Α'14), εφόσον βέβαια προέκυπταν αναδρομικές οφειλές, είχε ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής την 30/6/2019 και δεν έχει δοθεί παράταση, οπότε ή θα πρέπει να πας από το ταμείο να σου το εκτυπώσουν ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους να σου το αποστείλουν σε κάποιο fax που θα τους πεις,  με νέο πλέον αριθμό ειδοποιητηρίου για να υπολογισθούν και οι προσαυξήσεις λόγω του εκπρόθεσμου. Εκτός αν είσαι βέβαιος/-η ότι δεν οφείλεις αναδρομικές εισφορές οπότε δεν έχει νόημα και ο παραπάνω τρόπος αναζήτησής του.

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Από τα εξάμηνα που αναφέρεις δεν προκύπτουν αναδρομικές διαφορές για τα Β'14, Α'16 και Β'16.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις εφόσον προκύπτουν για τον ασφαλισμένο αναδρομικές διαφορές θα εκδοθούν τα σχετικά ειδοποιητήρια: για το Α'15 εντός του Β'19 και για το Β'15 εντός του Α'20. Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις και την σχετική απόφαση που αναφέρω στο link --την έχω ανεβάσει αρκετές φορές αλλά και με παραπομπές. Θα σου λυθούν και άλλες απορίες που πιθανά έχεις.

Δες παρακάτω:

 

 

Edited by georgegaleos
  • Thanks 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

αφού δεν "ελαβα" τα αναδρομικά του Α'14, είπα να τα αναζητησω. Στο ΤΣΜΕΔΕ λοιπόν με ενημέρωσαν πως δεν προκύπτουν αναδρομικά για μένα για το Α'14 διότι τα έχω πληρώσει ήδη στο αντίστοιχο τρέχον και προς μεγάλη μου ανακούφιση δεν προκύπτουν αναδρομικά ούτε στα για τα επόμενα εξάμηνα. Απλά΄δεν πιάνω τη λογική κάποιοι τα χρεώθηκαν στα κανονικά ειδοποιητήρια και κάποιοι όχι; 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.