Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Σας μπέρδεψα μάλλον. Για την δεύτερη περίπτωση που ρώτησα είναι χωρίς εντός ορίων οικισμού  με χαρακτηρισμό μη δασικού και τελεσιδικία και απλά ρωτώ αν απαιτείτει στο ΤΔ να υπάρχει κάποιο κείμενο με δήλωση του Μηχανικού για τον χαρακτήρα του ακινήτου.

Link to comment
Share on other sites

12 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Τώρα τα μπέρδεψες χειρότερα. Τι εννοείς γράφοντας "χωρίς εντός ορίων οικισμού";

Για την δεύτερη περίπτωση που ρώτησα είναι χωρίς εντός ορίων οικισμού  με χαρακτηρισμό μη δασικού και τελεσιδικία και απλά ρωτώ αν απαιτείτει στο ΤΔ να υπάρχει κάποιο κείμενο με δήλωση του Μηχανικού για τον χαρακτήρα του ακινήτου. 

Ο δαίμων....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, είμαι σε περιοχή που μόλις έγινε η μερική κύρωση, καθώς και σε αναμονή των αρχικών εγγραφών του κτηματολογίου (έχει τελειώσει η ανάρτηση). 

Το τελευταίο το αναφέρω καθώς εδώ δεν ισχύει το τεκμήριο υπέρ του δημοσίου, οπότε μόλις γίνουν οι αρχικές εγγραφές, αρκετές εκτάσεις θα θεωρηθούν οριστικά ως ιδιωτικές (και επομένως δεν θα εμπίπτουν στις δασικές διατάξεις). 

Τι γίνεται σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο και μέχρι να ξεκινήσει το κτηματολόγιο;

Πιο συγκεκριμένα:

1) Έκταση χαρακτηρισμένη (με πράσινο) ως δασική έκταση στον κυρωμένο δασικό χάρτη, αλλά που γνωρίζω πως ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ως ιδιωτική στην επερχόμενη οριστική ανάρτηση του κτηματολογίου (λόγω παλαιότητας τίτλων), μεταβιβάζεται αυτή τη στιγμή;

2) Έκταση στον κυρωμένο δασικό χάρτη χωρίς χαρακτηρισμό (πράσινό ή κίτρινο περίγραμμα), ΧΩΡΙΣ να έχει υποβληθεί αντίρρηση κατά των δασικών χαρτών, πως αντιμετωπίζεται;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

όντως και εμένα δεν βοηθάνε στις δικές μου. Εχω έκταση στην Βόρεια Ελλάδα, επισημαίνω το αγροτεμάχιο και στον χαρακτηρισμό γηπέδου βλέπω πράσινο χρώμα, στο αγροτεμάχιο μέσα το οποίο επισημαίνω δεν είναι περιοχή Natura 2000 βλέπω την κατοικία του ανθρώπου και 2 σταυλικές εγκαταστάσεις που έχει κάνει. Πρέπει να υποβάλλω κάποια ένσταση, έχει κάνει ρύθμιση με Ν.4495/17 την κατοικία και τις σταυλικές του εγκαταστάσεις, πρέπει να υποβάλλω ένσταση καθώς εκεί είναι 51 χρόνια ξέρω εγώ και δεν ξέρω που πρέπει να συνδεθώ και τι να κάνω. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.