Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΥΑ - Οδηγός Εφαρμογής Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

οσο θελει λεει ο καθενας .. ελευθερο ανταγωνισμο εχουμε .. υπαρχει μεγιστο που θα επιδοτηθεί απο εκει και περα ελαχιστο οσο θελει ο καθενας ..

Edited by george68
Link to comment
Share on other sites

Όχι κακως είπαν 62 €. Δώρο απο τον μηχανικό πρέπει να είναι μαζί με όλα τα άλλα.... Α ρε δικηγόροι που τους χρειάζονται , εκεί που τα δίνουν 100,100 (συγγνώμη για το off-topic!!!)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά προφανώς οι άσχετοι που έκαναν το ρεπορταζ τους διέφυγε(?) η λεπτομέρεια της επαύξησης βάση τετραγωνικών. Όπως επίσης διαφημίζουν τον προυπολογισμό του προγράμματος 500 εκ. ευρώ και περιλαμβάνουν μέσα και τα κεφάλαια με τα οποία θα συμμετέχουν οι ιδιώτες. Λες και ξέρουν πόσοι θα μπουν και τι ποσοστό επιδότησης δικαιούται ο καθένας σε συνάρτηση που το ποσό που ζητάνε (η μήπως ξέρουν?)

Link to comment
Share on other sites

Επισης στην ΕΡΤ ειπαν το πρωτο ενεργειακο 62 ευρω.....

Μου το μετέφερε κ εμένα ο πατέρας μου. Δεν είπαν το ΠΕΑ 62. Είπαν 62E ο έλεγχος των δικαιολογητικών. Αφού είναι οκ μετά πάμε για ΠΕΑ.

Link to comment
Share on other sites

Καλά στο πολύ χαλαρό πάμε για νέα παράταση.

 

γιατί το λες? Εγώ αντιθέτως όσο περνάει η ώρα και δεν βγαίνει κάποια ανακοίνωση θεωρώ ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση. Την προηγούμενη φορά στην ΕΡΤ είχε αναφέρει για παράταση ενώ σήμερα ο ίδιος άνθρωπος είπε ότι ανοίγει αύριο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.