Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΚΥΑ - Οδηγός Εφαρμογής Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ


yian

Recommended Posts

Μήπως για αρχή να άνοιγαν το πρόγραμμα για να μπορέσουμε να δηλώσουμε τον εαυτό μας σαν ενεργειακοί σύμβουλοι γιατί παίζει να προλάβει ο πελάτης να κάνει αίτηση και εμείς ακόμη να παλεύουμε και φυσικά να μην μας εντοπίζει το σύστημα αφού δεν θα έχουμε βάλει τα στοιχεία μας.

 

δεν νομίζω οτι θα δηλώνουμε τον εαυτό μας ως σύμβουλοι, λογικά σε κάποιο πεδίο θα συμπληρώνει το αφμ το συμβούλου και θα δίνει αυτομάτως το δικαιωμα (στον σύμβουλο) να επεξεργαστεί την αίτηση.

αν εχουν τα στοιχεια του gsis του πελάτη αρκεί να δηλωθεί ο σύμβουλος (για την πληρωμή) και συνεχίζουμε κανονικά την αίτηση με τον λογαριασμό του πελάτη.

Εξάλου στον οδηγό αναφέρει οτι την οριστική δήλωση μπορεί να την κάνει μόνο ο πελάτης.

Edited by dimikal
Link to comment
Share on other sites

@dimikal

έστω το email επιβεβαίωσης κάτι !!!! να δούμε την πλατφόρμα !!!!  και αυτό το μαρτύριο της σταγόνας απο μέρα σε μέρα δεν παλεύετε !!! Δηλαδή ήθελα να ήξερα πόσο επιστημονικό προσωπικό φαντάζει η δουλειά μας?

Link to comment
Share on other sites

Κατι πολυ βασικο που θετει μειζονος σημαντικοτητας θεμα περι διαβλητοτητας του προγραμματος.

Αν δεν ανοιξει την ωρα που θα ανακοινωθει το συστημα και ανοιξει οποιαδηποτε αλλη στιγμη   και με μοναδικο κριτηριο να ειναι η σειρα προτεραιοτητας τοτε υπαρχει σοβαροτατο ατοπημα 

Edited by PERDA
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

σε τριώροφο κτήριο (ενιαίος φέρων σκελετός), διατάσσονται καθ' ύψος και αντικατοπτρικά δύο κατοικίες τύπου μεζονέτας, όπου η κάθε μια έχει τη δική της ανεξάρτητη είσοδο από τη στάθμη του ισογείου. Στο Ε9 οι δύο αυτές μεζονέτες δηλώνονται ως μονοκατοικίες. Ο ένας ιδιοκτήτης θέλει να ενταχθεί στο εξοικονομώ και ο σύμβουλός του (συνάδελφος μηχανικός), θεωρεί ότι το ΠΕΑ πρέπει να εκδοθεί για "κτηριακή μονάδα" και χρήση "Μονοκατοικία". Από τη δική μου πλευρά (θα εκδώσω εγώ το ΠΕΑ) δεν συμφωνώ καθώς θεωρώ ότι πιο κοντά στον ορισμό είναι το διαμέρισμα-κτηριακή μονάδα.

Ο σύμβουλος ανησυχεί μήπως γίνεται διασταύρωση μεταξύ του χαρακτηρισμού της ιδιοκτησίας στο Ε9 και στο ΠΕΑ.

 

Τι λέτε;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.