Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kατασκευή μπάρμπεκιου σε εξώστη διαμερίσματος


Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω τι προβλέπει η νομοθεσία για την κατασκευή μπάρμπεκιου σε εξώστη διαμερίσματος σε πολυκατοικία.Αφορά περίπτωση που έγινε παρατήρηση από ένοικο και πιθανολογείται καταγγελία.Αν υπάρχει καποιο άρθρο ή κάποιος που να γνωρίζει αναγκαίες αποστάσεις καπνοδόχου από κατοικία και τι χρειάζεται για έκδοση αδείας μικρής κλίμακας εργασιών στην πολεοδομία.Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να απέχει συγκεκριμένη απόσταση από άνοιγμα.Δεν είμαι σίγουρη νομίζω ότι είναι 5 ή 7μ.Απλά μου το είχαν σαν παρατήρηση στον αρχιτεκτονικό έλεγχο.

Link to comment
Share on other sites

α/eγώ τώρα τελευταία έψαξα να κάνω μπαρμπεκιου σε εξώστη ρετιρέ στου Γκύζη και ούτε μικρή κλίμακα με άφησαν να κάνω και μου είπαν πως γενικά δεν μπαίνει σε άδεια. Δηλαδή γενικά είναι παράνομο. Τελικά έβγαλα άδεια για τζάκι εντός του διαμερίσματος και κάναν και το μπάρμπεκιου. Εις γνώσει τους πως αν το υγειονομικό καλεστεί θα πρέπει να μετατρέψουν την καμινάδα έτσι ώστε να μην ενοχλεί γείτονες.

β/Θέλει συναίνεση συνιδιοκτητών

γ/κτιριοδομικός: άρθρο 2.4.2.5 όλες οι λεπτομέρειες για καμινάδες, πάντα εντός ιδεατού στερεού.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 10 years later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.