Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιστοποιηση για εκπαίδευτη οδηγών +τεχνικού μηχανιτεχνιτη


rudigarcia222

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ 2 απορίες

 

1)ποια είναι η διαδικασία για να βγάλω την πιστοποίηση για εκπαίδευτη οδηγών σε σχολές, έχω τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός τεχνολογίας οχημάτων στο ΤΕΙ θ (έχω και όλα τα διπλωματα οδηγήσης που απαιτείται)

Από ότι κατάλαβα πρέπει να πας σε ιεκ 4 εξάμηνα και μετά δίνεις σε εοππεπ,για το δίπλωμα που καταθέτεις με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για την την άδεια. Για αυτό το δίπλωμα υπάρχει κάτι ταχύρρυθμο στην περίπτωση μου η να δώσω απευθείας εξετάσεις. Πήρα σε κάτι ιεκ και δεν γνώριζαν ούτε εκεί μου είπαν να απευθυνθώ στο υπουργείο (βγάλε άκρη).

 

2)ομοίως για οποιαδήποτε δίπλωμα σε ειδικότητα τεχνικού αυτοκινήτων/μηχανοτεχνιτη είτε ιεκ ειτε σχολής οαεδ χρειάζεται ίδια διαδικασία?

 

Τα μαθήματα που κάνουν και στις δύο περιπτώσεις (μηχατρονικη το ονομάζουν πλέον) τα κάνουν κυρίως συμφοιτητές μου, μου φαίνεται περίεργο να μπορώ να διδάξω ένα μάθημα αλλά να μην μπορώ να πάρω την πιστοποίηση.

 

Ο λόγος είναι για διάφορες δε θέσεις

Edited by rudigarcia222
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.