Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παρέμβαση του Προέδρου του ΤΕΕ προς τις ΥΔΟΜ όλης της χώρας για το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας κατά την έκδοση αδειών δόμησης


Engineer

Recommended Posts

Συμπαθατεμε αλλά θεωρώ απαράδεκτο...

ο "πρωθυπουργός" κλπ ΔΕΝ είναι συνάδελφοι, είναι πολιτικοί (του χειρίστου είδους δε) καθώς και η προεδράρα (η εκάστοτε: Σπίρτζης, Κουλουμπής κ.τ.τ.)

και ως ων κοντά στη σύνταξη (κατ' επιλογή είμαι ακόμα ενεργός, >62, >38 εργασία) δεν περιμένω να πάρω (στο εγγύς μέλλον) άνω της κοινωνικής (360 =τρεις κι εξήντα)

και πληρώνω το ανώτατο στον ΕΦΚΑ

αλλά και όλοι να πληρώσουν δεν θα μείνει τίποτα (μα τίποτα) στο ταμείο

φροντίζουν γι αυτό οι πολιτικοί μας (Βενιζέλος με PSI, Tσίπρας με ΕΦΚΑ=φοροποίηση ασφαλιστικών εισφορών για κάλυψη "χρεών" προς "δανειστές", η προεδράρα με την keratiATTIKA Bank)

απλώς (για να επανέλθουμε στο θέμα) η προεδράρα κάνει μια ακόμα θεατρική κίνηση για το πόπολο (ως οφείλει για να γίνει υπουργός μεθαύριο με τον Κούλη)

 

edit

ΥΓ γενικώς είμαι υπέρ της κοινωνικής ασφάλισης και των αναλογικών εισφορών υπέρ των αδυνάτων. αλλά

α. η σύνδεση συνταξιοδοτικού και υγιειονομικού είναι επιεικώς απαράδεκτη και

β. η φορολόγηση (φόροι και εισφορές) επί των ΕΕ ως έχουν, είναι χειρότεροι από φaσιστική διακυβέρνηση (Α.Ν. ιφ γιου νόου)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ απλά να θυμίσω την παρέμβαση του προέδρου του ΤΕΕ προς τις ΥΔΟΜ της Αττικής πριν από δύο χρόνια για να ζητούν φορολογική ενημερότητα!!!

Με αγάπη!

Link to comment
Share on other sites

Η απαίτηση αυτών των ενημεροτήτων, πετυχαίνει αν κάποιος δεν έχει δουλειά για κάποιο διάστημα (ξεκίνημα, αποχή, αναδουλειές), να χάνει το δικαίωμα να δουλέψει στο μέλλον. Επίσης δίνει την δυνατότητα σε αυτές τις μέρες κρίσης, όταν μία σφραγίδα έχει πίσω της περισσότερους του ενός μηχανικούς, να δουλεύουν μαύρα, να ανταγωνίζεται άνισα συναδέλφους που δουλεύουν μόνοι τους.

 

Είμαι υπέρ της κατάργησης της απαίτησης, μέχρι το άθροισμα φόρων-εισφορών να έχει πλαφόν σε κάθε φυσικό πρόσωπο το 50%-60% με κλιμάκωση και ένα αρχικό ποσό είτε αφορολόγητο, είτε στα έξοδα του ΑΦΜ του φυσικού προσώπου, να περνάνε τα βασικά έξοδα διαβίωσης.

Link to comment
Share on other sites

........το άθροισμα φόρων-εισφορών να έχει πλαφόν σε κάθε φυσικό πρόσωπο το 50%-60% 

30% και πολύ είναι

συνέταιροι με 60% με ένα κράτος που δεν προσφέρει τίποτα ? όχι δεν θα πάρω

δεν επιλέξαμε να δημοσιοϋπαλληλοποιηθούμε, να ιδρυματοποιηθούμε κλπ

η ελευθερία κοστίζει πολλαπλώς

ας μην κοστίζει και οικονομικά

αλλά κατοχή έχουμε ....  συνηθίζουμε τον ζυγό και θεωρούμε το 60 καλύτερο από το 80 (χωρίς παρεξήγηση, πιστεύω άμα το ξανασκεφτείς θα αναθεωρήσεις)

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς . Και επειδή δεν ρωτάνε τον γιατρό , τον δικηγόρο , τον τραγουδιστή ή όποιον άλλον όταν πάει στον πελάτη αν έχει ενημερότητα , προσέξτε τα συμπτώματα ραγιαδισμού...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.