Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

56 λεπτά πριν, jedi.Yannis said:

έχω στείλει και εγώ mail στο [email protected], για να μου γυρίσουν πίσω μια κολλημένη αίτηση εδώ και 10-15 μέρες. Μετά έκανα και αίτηση για παράταση 90 μέρες + όσο καιρό κάνουν να μου το πάνε πίσω στο 7, αλλά μου δώσανε μόνο τις 90. Από το [email protected], ακόμα τίποτα.

Γιατί ζητήσατε παράταση; Δεν μου αναφέρει κάπου κάποια προθεσμία για να ανέβουν τα διορθωμένα παραστατικά. Άλλωστε είναι σε σημείο που (θεωρητικά) η όποια καθυστέρηση οφείλεται σε εκείνους.

 

47 λεπτά πριν, lamgar said:

Είχα και εγώ μία περίπτωση στην οποία ήταν στην κατάσταση 08γ .Στο μήνυμα που μου έστειλαν δεν έγραφε ότι για να κάνω τις διορθώσεις πρέπει να μεταβεί στην κατάσταση 07 (όπως σε άλλες περιπτώσεις που είχα)  Τους πήρα λοιπόν τηλέφωνο και τους ρώτησα αν μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά χωρίς να περιμένω και μου είπαν ναι.

Τώρα που το βλέπω, όντως μπορείς να ανεβάσεις συμπληρωματικά παραστατικά και υπάρχει και κουμπί ώστε να ξανα-εξετάσουν την αίτηση (αφού τα ανεβάσεις), παρά το ότι είναι στην 8γ κατάσταση. Δε θυμάμαι να υπήρχε αυτή η δυνατότητα πριν.. Επίσης τις αποδείξεις/παραστατικά εξόδων δεν μπορώ να τις πειράξω.

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Ζήτησα παράταση γιατί δεν είμαι σε εκείνη την φάση. Έχει μπει λάθος προμηθευτής κατά λάθος, και δεν έχουν γίνει όλες οι εκταμιεύσεις. Η προθεσμία δυστυχώς τρέχει, ακόμα και για τα διαστήματα που το σύστημα λέει "σε αυτή την φάση δεν προβλέπονται ενέργειες σας". Πρακτικά στην συγκεκριμένη υπόθεση αθροιστικά αυτά τα διαστήματα έχουν σπαταλήσει περίπου 5/9 μήνες που έδινε αρχικά.

Την δώσανε μεν, αλλά το κόβω να ζητάω παρατάσεις μέχρι να φύγει το μύνημα αυτό. Δεν βοηθάει και η τράπεζα να κάνει κλικ ότι και καλά μπήκανε τα χρήματα και να μου εμφανιστεί το κουμπί να το γυρίσω πίσω....:shock:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/3/2019 at 3:15 ΜΜ, Alexia Koparanidou said:

Γνωρίζουμε αν λέει κάτι περεταιρω ο τελευταιοσ οδηγός που βγήκε σχετικά με την ορθότητα των παραστατικών πριν την τελικη εκταμίευση? Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις!

Ευχαριστώ πολύ για τισ απαντήσεις! Εστειλα μαιλ αλλα δεν εχει απαντηθει τι να κάνω? Διαβαζω σε κάποιεσ περιπτωσεις παρόμοιες ότι ζητάνε και παράταση χρόνου σε τι αφορά αυτό ? θα πρέπει να το κάνω και γώ? Να θυμίσω ότι είμαι σε φάση δευτερου ελέγχου

Link to comment
Share on other sites

Παράταση μπορείς να ζητήσεις για οτιδήποτε. Αλλά για να στην δώσουν πρέπει να είναι κάτι σχετικά σοβαρό. Σε δικές μου περιπτώσεις, πήρα παρατάσεις γιατί είχα χάσει 4-5/9 μήνες σε αναμονές του συστήματος, γιατί ήθελα έγκριση από επιτροπή για να αλλάξω χρώματα στην όψη. Άλλοι πήραν γιατί κάποιος εργολάβος είχε αρρωστήσει ή θα μπορούσε να είναι και λόγος ότι γίνονται επεμβάσεις στην στέγη και τους τελευταίους 3-4 μήνες έβρεχε κάθε μέρα....

Παράταση μπορεί να ζητήσει ο ωφελούμενος σίγουρα από την πλατφόρμα, γράφοντας γιατί την ζητάει. Μπορεί να μπορεί να το κάνει και ο σύμβουλος έργου. Αυτοί οι δύο έχουν πρόσβαση στην αίτηση.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα μια ερώτηση όσον αφορά στη διαδικασία: Είμαι στο στάδιο καταχώρισης των προμηθευτών. Η διαδικασία γίνεται χωρίς τραπεζικό δανεισμό. Όσον αφορά τη διαδικασία στο οικονομικό σκέλος, θα πληρώσω τους προμηθευτές με το σύνολο της δαπάνης και θα περιμένω να πιστωθεί στο λογαριασμό μου  η επιδότηση μετά την πιστοποίηση;

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και όχι!!! Τα καταθετήρια που θα προσκομίσεις στο σύστημα θα είναι αποκλειστικά για το ποσοστό σου! Το λέει ρητά ο οδηγός! Οι προμηθευτές θα πληρωθούν τα υπόλοιπα από το πρόγραμμα απευθείας. Το αν θα τους δώσεις τη διαφορά σε μετρητά είναι δικό σας θέμα. Μία συμβουλή. Άπ'ότι έχω καταλάβει στους περισσότερους ζητάνε εκ των υστέρων ΥΔ του ωφελούμενου ότι τα ποσά αφορούν το Εξοικονομώ ΙΙ. Για να μην καθυστερήσεις ανέβασε τις ΥΔ από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμα. Πριν τον έλεγχο για την τελική εκταμίευση ψηφιοποιούμε και ανεβάζουμε στο σύστημα τα καταθετήρια και τις υπεύθυνες δηλώσεις ιδιοκτητών ότι οι καταθέσεις έγιναν στα πλαίσια του ΕΚΟ ΙΙ.

Link to comment
Share on other sites

Ενώ περίμενα να γυρίσει από 08 σε 07, μου ήρθε e-mail για επιτυχή έλεγχο (09) σε 37 ημέρες!!! (Ίδια κεφάλαια, Κουφώματα-Κλιματιστικά-Τέντες).

09-MICHANIKOSGR.thumb.jpg.5aa11b0b110510a37c70cfc9e5f8a7da.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.