Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

10 ώρες πριν, N_N said:

Ακριβώς αυτό συνάδελφε, να θυμίσω απλά σε όλους/ες μας ότι οι ΑΠΥ συμβούλου και μελετητή είναι επί πιστώσει, ενώ των ενεργειακών επιθεωρητών εξοφλημένες. (https://exoikonomisi.ypen.gr/parastatika-dapanon).

Γράφεις στην ΑΠΥ "επί πιστώσει"? 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, έχω πελάτη (του έχω εκδόσει το ΠΕΑ) ο οποίος διαχειρίζεται ο ίδιος την αίτηση.

Από λάθος χειρισμό μάλλον, δεν καταχώρησε προμηθευτές έως 10/12 και έληξε η αίτηση του. Το σύστημα τώρα εμφαζίνει " 98, Αίτηση προς απένταξη*.

Ο ίδιος χρησιμοποιεί ίδια κεφάλαια και με την αποδοχή τέλος Οκτώβρη, είχε οριστική προθεσμία τον Ιούλιο.

¨Εχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Η γραμμή δεν λειτουργεί και δεν γνωρίζει που να απευθυνθεί ώστε να δει αν/πως θα ενεργοποιηθεί ξανά η επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Μην τον ακούς, άλλη πατάτα έχει κάνει (ίσως δεν έκανε αποδοχή υπαγωγής μέσα στο χρονικό διάστημα που έδιναν, ίσως πάτησε μόνος του ακύρωση κλπ).
Δεν υπάρχει προθεσμία για να δηλώσεις προμηθευτές. Μπορείς να τους δηλώσεις και την τελευταία μέρα που θα στείλεις την αίτηση για έλεγχο και τελική εκταμίευση (μετά τα έργα δηλαδή).

Δεν μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση. Σε πελάτη μου που αποφάσισε να μη προχωρήσει και δεν πήγε ποτέ στο στάδιο "05.α Αίτηση σε αναμονή έγκρισης από επενδυτική επιτροπή", την άφησε να ακυρωθεί μόνη της λόγο παρέλευσης χρόνου και τώρα είναι ακυρωμένη στο στάδιο "96. Αίτηση σε διαδικασία ακύρωσης".

Ας καλέσει ο ίδιος, που ουσιαστικά είναι και σύμβουλος, στο helpdesk μήπως και του πουν κάτι παραπάνω. Δύσκολο το βλέπω να μπορεί να προχωρήσει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 
Πιστεύω πως εάν αμέλησε να πατήσει αποδοχή υπαγωγής, θα του πουν να ξανακάνει αίτηση μόλις ανοίξει και πάλι το πρόγραμμα. Εάν έχει κάνει αποδοχή της υπαγωγής και κάπου αλλού έχει κάνει την στραβή, τότε σκούρα τα πράγματα.

Edited by tsx
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Και εμένα περίεργο μου φαίνεται, αλλά ήρθε με τους κωδικούς και το είδα και εγώ. (εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά)695897110_.jpg.efbb2ee2256d89e4c161ac4330733796.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Είναι προφανές από το παραπάνω. Ποτέ δεν πάτησε το κουμπί αποδοχής της υπαγωγής ώστε να περάσει από την κατάσταση 06 στην 07.

Παρακάτω σου παραθέτω τι θα έβλεπε σήμερα εάν είχε πατήσει αποδοχή υπαγωγής και δεν είχε δηλώσει προμηθευτές (έτσι είναι η παρακάτω περίπτωση).

image.png.fb98c8ee7fa182ea9c5574f493561216.png

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Έχω μπερδευτεί. Είμαι στο στάδιο της εικόνας παρακάτω. Έχει υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, έχει γίνει αποδοχή της απόφασης υπαγωγής. Γιατί έχω εκκρεμότητα με την 2η προθεσμία; Τι πρέπει να κάνω; Επιπλέον, έχω καταχωρήσει και προμηθευτές, στις 9/12. 

Να επικοινωνήσω με την τράπεζα; Η δανειακή σύμβαση υπογράφηκε 24/10. Εξάλλου, αν δεν είχα αποδεχτεί την υπαγωγή, δε θα μπορούσα να υπογράψω το δάνειο. 

Μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά..

 

ypag.png

Edited by mgeorgia
Link to comment
Share on other sites

Η μοναδική σου εκκρεμότητα είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι τις 13-7-19 και τίποτα άλλο.

Αγνόησε τις άλλες προθεσμίες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.