Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

Χαίρετε.

Παραθέτω screenshot από mail με ερώτημα που έστειλα στο info του προγράμματος (αν δεν είναι σαφές το τι συνέβη με την αίτηση της πελάτισσας μου, ευχαρίστως να επανέλθω με διευκρινήσεις).

Θα ήθελα να ρωτήσω την ομήγυρη αν παρατηρήθηκε κάτι αντίστοιχο από άλλους/ες, γιατί αν τα έχω καταλάβει καλά μιλάμε για μια μαύρη τρύπα οριστικής υποβολής αιτήσεων που άνοιξε για ένα (τουλάχιστον) βράδυ...

image.thumb.png.4562884a44fa4de9a01549cf9b93e349.png

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ίσως να μην είναι το κατάλληλο νήμα για την ερώτησή μου, αλλά δεν βρήκα άλλο σχετικό.

Στα εξαρτήματα της G-U για τα κουφώματα αλουμινίου περιλαμβάνεται και το σύστημα με το μανιτάρι (Cleverle, νομίζω ότι λέγεται) που ρυθμίζει τη θέση του παραθύρου, ώστε να σφραγίζει, με το παρέμβυσμα, στο κούφωμα.

Γνωρίζει κάποιος σε ποια κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά) και πόσο πρέπει να στραφεί το μανιτάρι με το bit torx για να μην υπάρχει κενό για αέρα; 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά,

Έχουμε κάνα νέο για τις υπαγωγές; Είναι τόσο καιρό κολλημένες αιτήσεις στο στάδιο 5 (Σε αναμονή υπαγωγής) και δεν προχωράνε..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα,  μπορούν να γίνονται ερωτήσεις και να αποστέλλονται  στο e-mail  [email protected] ή  συμπληρώνοντας τα στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα του προγράμματος? Απαντάνε δηλαδή σε τέτοιου είδους γραπτά ερωτήματα και μετά από πόσο χρόνο? 

 

Link to comment
Share on other sites

Στο email στείλε καλύτερα 

Εγώ όσες φορές έγραψα στη φορμα δε πήρα απάντηση 

Στο email που έστειλα πρόσφατα απάντησαν την επόμενη μέρα 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, ήθελα να κάνω μία ερώτηση για υπενθύμιση για να μην ψάχνω, μιας και έχω να φτιάξω ΠΕΑ με αντλία θερμότητας αρκετό καιρό. 

Προσπαθώ να θυμηθώ ποιο COP βάζουμε στο ΠΕΑ, το ρωτάω γιατί βλέπω διαφορετικούς τύπους εγγράφων product fich με διαφορετική περιγραφή για το COP ανάλογα τη μάρκα (αλλού είναι το 35-55, αλλού βλέπω αυτό με τις θερμοκρασίες -2, +2 +12 κλπ) και έχω μπερδευτεί λίγο.

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τι ισχύει;

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

σχετικά με έκδοση άδειας για εξωτερική θερμοπρόσοψη για εξοικονομώ . ελπίζω να μην ειμαι off-topic . θέλει Σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων (ΣΔΑ) & σύμβαση διαχειριστή ΑΕΚΚ με ΣΕΔ/έγκριση ΑΣΕΔ/ΥΔ διαχειριστή ΑΕΚΚ . Αν όμως δεν έχω απόβλητα γιατί δεν γκρεμίζω ,χτίζω κάποιον τοίχο τι γράφω σαν υπεύθυνη δήλωση ;

Βάσει του -φεκ ταδε-  για την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης δεν απαιτείται το συγκεκριμένο έγγραφο / σχέδιο λόγω μη ύπαρξης αποβλήτων .

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το θέμα του ΣΔΑ : 

πήρα τηλ 2 προμηθευτές μου (εναν για κουφώματα και εναν για θερμομονώσεις) και μου απάντησαν και οι δυο οτι είναι συμβεβλημένοι με σύστημα που διαχειρίζεται τα απόβλητα των εργασιών τους . Οπότε, εαν δε κανεις πχ εσωτερικές διαρρυθμίσεις, θεωρώ πως δε χρειαζεται να κάνεις σύμβαση με ΑΕΚΚ .. Μπορεί να αιτιολογηθεί λέγοντας οτι είναι συμβεβλημένοι οι προμηθευτές. Τώρα, εαν δεν είναι συμβεβλημένοι, πιστευω πως εκει χρειάζεται ΣΔΑ και νέα συμβαση με ΑΕΚΚ μιας και ο νόμος θελει ανακύκλωση ολων των ποσοτήτων ανεξαρτήτως βάρους .. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα συνάδελφοι.Για την περίπτωση της θερμομόνωσης του κελύφους πως το αντιμετωπίζεται με το σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων και την σύμβαση για ΑΕΚΚ που ζητείται για την ΕΕΜΚ ? Γιατί έστω και οι συσκευασίες των υλικών θερμομόνωσης αλλά και τα κουτιά των χρωμάτων θεωρούνται απόβλητα και δεν μπορούμε να βάλουμε Υ/Δ ότι δεν έχουμε απόβλητα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.