Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

Κατα τη γνώμη μου η βεβαιωση διεύθυνσης απο ΟΤΑ δεν είναι διευκρινιστικού χαρακτήρα.. Προβλέπεται και υπήρχε στα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οπότε, όπως είπε κάποιος παραπάνω είναι αδικία ένας που δεν την είχε και εν γνώση του δήλωσε ότι δεν υπάρχει αλλαγή διεύθυνσης για να προλάβει να μπεί, κατόπιν να πει ότι δεν το γνώριζα και σας τη φέρνω τώρα.... 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ZeroCool  η πρόταση που παραθέτεις τελειώνει με το "πλην αυτών που έχουν διευκρινιστικό και μόνο χαρακτήρα."  Κατά την άποψη μου σε ενα έργο ενεργειακής αναβάθμισης η βεβαίωση της διεύθυνσης έχει διευκρινιστικό χαρακτήρα. Άλλωστε και στο ΕΚΟ Ι στο τέλος τη ζητούσαν, όταν την ζητούσαν.

Συμφωνώ, αλλά δηλώνοντας στο σύστημα ότι η διεύθυνση της άδειας δε συμπίπτει με την τωρινή του ακινήτου, δε σε άφηνε να προχωρήσεις χωρίς την επισύναψη της βεβαίωσης από ΟΤΑ.

Οπότε, κατά την κρίση μου, δε θεωρείται από τον Οδηγό ως χαρτί με διευκρινιστικό χαρακτήρα αλλά απολύτως απαραίτητο.

Προσωπικά οι περισσότεροι πελάτες μου είχαν αυτό το ζήτημα και περιμένοντας την τεχνική υπηρεσία να βγάλει τις βεβαιώσεις, μπήκαν όλοι στο σύστημα ως επιλαχόντες.

Αν έπραξα σωστά...θα δείξει το μέλλον!

Edited by webslash
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΑΝ PDF ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Κ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΤΩΚΟΛΛΟΥ...

οσες φορες ανοιξα το ιστορικο δεν ειδα κατι (ή δεν προσεξα) και η πυλη εισοδου ειναι απενεργοποιημενη απο χτες! 

Καμια ιδεα για τα αλλα δυο ερωτηματα;

Link to comment
Share on other sites

Στο κάτω κάτω η σωστή διεύθυνση αναγράφεται στο Ε9 και στη ΔΕΗ 

 Η βεβαίωση προσκομίζεται για να αποδείξεις ότι η άδεια που γράφει λάθος διέυθυνση, αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο ακίνητο. Αλιώς θα μπορούσε κάποιος να επισυνάψει μία τυχαία άδεια από άλλο ακίνητο. Το Ε9 κ η ΔΕΗ δεν έχουν καμία σχέση.

Edited by *olga*
Link to comment
Share on other sites

Στο παράρτημα 1 αναφέρει

 

"Εάν η διεύθυνση που αναγράφεται στα δικαιολογητικά που προσκομίζονται δεν ταυτίζεται με την σημερινή διεύθυνση του ακινήτου, απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση βεβαίωσης από το οικείο ΟΤΑ από την οποία να προκύπτει η ταυτοποίηση του ακινήτου."

 

Δεν αναφέρει στην οικοδομική άδεια ή γενικότερα στο νομιμοποιητικό έγγραφο.
 

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα ούτε για το Ε9, ούτε για τη ΔΕΗ. Αν το Ε9 είναι λάθος το διορθώνει ο λογιστής. Αν η Δεη είναι λάθος πας στη ΔΕΗ. Αν η άδεια είναι λάθος, πας στο δήμο με την άδεια κ το τοπογραφικό κ σου δίνουν βεβαίωση.

Το θέμα είναι ότι εφόσον ο μηχανικός δηλώθηκε ως σύμβουλος έργου έχει όλη την ευθύνη. Εγώ προσωπικά χωρίς βεβαίωση δεν προχώρησα κανένα. Γιατί τι θα πεις μετά στον πελάτη κ στον προμηθευτή εάν δεν πληρωθεί κ έχει κάνει το έργο?

Edited by *olga*
Link to comment
Share on other sites

Πήρα στο Υπουργείο για το οτι στο σεναριο του πεα έχω R>1,8 (αυτό είναι και το σωστό) και στο εντυπο παρεμβασεων (εκ παραδρομής) R<1,8. Μου απάντησαν ότι πολύ δύσκολα θα ακυρωθεί η αίτηση. Δε ξερω βέβαια αν χρειαστει διευκρινηση ή μια βεβαίωση απο ΟΤΑ θεωρείται σημαντικότερη.

Edited by tRikala21
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Δε ξερω βέβαια αν χρειαστει διευκρινηση ή μια βεβαίωση απο ΟΤΑ θεωρείται σημαντικότερη.

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει ο ιδιοκτήτης όλο αυτό με την ηλεκτρονική πλατφόρμα να κάνει έξοδα 15.000 ευρώ και να του πουν αφού τα έχει κάνει όλα ότι η αίτηση σου είναι άκυρη γιατί δεν αναγράφεται π.χ. ο αριθμός της διεύθυνσης σου στην οικ. άδεια.

Edited by zio7
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν μία παρέμβαση υπάρχει μόνο στο παράρτημα αλλά δεν έχει περαστεί στο σενάριο του ΠΕΑ (xml) - ο πελάτης με ενημέρωσε τελευταία στιγμή - θα υπάρχει πιστεύετε πρόβλημα?

Χρειάζεται να γίνει ανάκληση;Όλοι οι ενεργειακοί στόχοι εκπληρώνονται εννοείται έτσι κι αλλιώς!

Edited by webslash
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.