Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΨΗΦΙΟς ΠΟΤΕ ΔΙΝΕΤΑΙ; ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΙΛ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε μια δήλωση υπάρχει προστατευόμενο μέλος και βάζω μηδενικό εισόδημα σύμφωνα με το Ε1 και βγάζει "Η Τιμή δεν συμφωνεί με στοιχεία ΑΑΔΕ".

Ξέρετε το λόγο;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ακούστε εμάς που το φάγαμε το σύστημα με το κουτάλι (Δυτ. Ελλάδα):

ηρεμήστε, όλα τα στοιχεία θα εμφανιστούν όταν το σύστημα αρχίσει να ανταποκρίνεται στον φόρτο. Μην αγχώνεστε, όλες οι αιτήσεις θα γίνουν αποδεκτές, αφού τα χρήματα είναι υπεραρκετά, ενώ θα δοθούν κι άλλα. Θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αιτήσεων, για όλη την Ελλάδα και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να ανεβάσουμε κι άλλους φακέλους.

Πληροφορίες απ' το Υπουργείο αναφέρουν ότι θα φροντίσουν να καλύψουν όλες τις αιτήσεις που θα προκύψουν, ακριβώς γιατί τα χρήματα είναι σε μεγάλο ποσοστό Ευρωπαϊκά, και θα δημιουργήσουν μεγάλη κινητικότητα στην αγορά (ΦΠΑ, δάνεια, αμοιβές, μεροκάματα κτλ).

 

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Το πιστεύεις συνάδερφε? Εδώ δεν προκυρήσσονται από το 2015 δημόσια έργα για τα οποία υπάρχουν έτοιμες ώριμες μελέτες! και πιστεύουμε το Σταθάκη που είπε την 2η μέρα του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ για την κεντρική Μακεδονία, ότι εκτίμησε πως πάνε οριστικές υποβολές προς σύνολο αιτήσεων 1 προς 1 και βρήκε σε 2 μέρες 650.000.000 ευρώ??? Τα στοιχειώδη να γνωρίζει κάποιος από το τί γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα γέλαγε σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Edited by ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

για να μπω σαν συμβουλος στην δευτερη αιτηση ...μπαινω αρχικα στο συστημα σαν συμβουλος και βαζω νεο μειλ; ...γιατι οταν συνδεομαι με το δικο μου ονομα βγαζει πλατφορμα σαν να θα κανω στο ονομα μου νεα αιτηση; ΣΟΣ

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα

σε αιτούντα με πλήρη κυριοτητα όταν βαζει τα στοιχεια του κανονικα του εμφανιζει μηνυματα λαθους. το εχει αντιμετωπισει κανεις;

post-105769-0-07288800-1522670302_thumb.png

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε ezlalop, πως γίνεται να έχει κάποιος πλήρη κυριότητα 100% και να περισσεύει και 25% επικαρπίας και ψιλής κυριότητας ?

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα, βάζω μόνο την ιδιοκτήτρια με 100% και δεν δέχεται το νουμερο. Δεν υπάρχει επικαρπωτής, τί να βάλω, την ίδια πάλι;;;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.