Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

Γνώμη μου είναι ότι δεν θα "χτυπήσει" διότι αφενός ο πίν.5.1 του Ε1 αφορά σε προσδιορισμό αντικειμενικής δαπάνης και αφετέρου τα τετραγωνικά που δέχεται στα πεδία του Ε1 γράφονται υποχρεωτικά στρογγυλοποιημένα σtον αμέσως πλησιέστερο ακέραιο αριθμό και χωρίς δεκαδικά (δεν το δέχεται αλλιώς το Ε1) π.χ. τα τ.μ. 95,45 γράφονται ως 95, ή π.χ. τα τ.μ. 95,55 γράφονται ως 96. 

Ενώ τα τετραγωνικά μέτρα στο Ε9 αναγράφονται είτε σε ακέραιο αριθμό είτε προαιρετικά μέχρι δύο δεκαδικά ψηφία.

Γενικότερα θεωρώ ότι το "εξοικονομώ" δεν διαβάζει τα τ.μ. από το Ε1 αλλά από το Ε9.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το σχόλιο για το Ε9 πήγαινε στον ginos.

Κώστα σε εσένα το πρόβλημα δεν είναι το Ε1. Το σύστημα δεν διαβάζει από εκεί τμ. Αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι ότι αν δεν υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη, πως θα δηλώσει κάποιος στο Ε9 ότι έχει κυριότητα? Δεν είναι σωστό φορολογικά και νομικά αυτό. Τώρα εαν το κάνει, το σύστημα θα το δεχτεί κ αφού δεν ανεβάζουμε πουθενά συμβόλαιο δεν μπορεί να γίνει διασταύρωση.

Edited by *olga*
Link to comment
Share on other sites

Ερώτημα:

Αιτήσεις που έχουν προχωρήσει μέχρι ΠΡΙΝ το στάδιο επιλογής του ΠΕΑ, μπορούν να οριστικοποιηθούν σήμερα ή όταν ανοίξει πάλι η πλατφόρμα ?

ή θα πάνε ως επιλαχόντες ?

ή είναι πλέον εκτός ?

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ olga και georgegaleos για τη βοήθεια. Δεν ξέρω αν προλαβαίνουν αποδοχή και τροποποίηση Ε9 όσο είναι ανοιχτό το σύστημα...

 

@ georgegaleos το σύστημα λειτουργεί κανονικά και δέχεται επιλαχόντες από το πρωί. 

Link to comment
Share on other sites

Επομένως εφόσον δεν έχουν οριστικοποιήσει θα πάνε στους επιλαχόντες ή μπορούν να οριστικοποιήσουν μέχρι την κάλυψη του ποσού (αν προλάβουν) ?

Αν δεν προλάβουν και οριστικοποιήσουν μετά την κάλυψη του ποσού, τότε πάνε ως επιλαχόντες ?

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Από χτες το μεσημέρι κατά τις 14.30 - 15.00 όσοι οριστικοποιούνται είναι επιλαχόντες. Εγώ οριστικοποίησα στις 16.30 και βγήκε επιλαχούσα. 

Φαντάζομαι και στους επιλαχόντες υπάρχει κάποιου είδους «σειρά προτεραιότητας». Αλλά όσο είναι ανοιχτό για διορθώσεις, μπαίνεις επιλαχών τουλάχιστον. Σίγουρα κάποια στιγμή θα το κλείσουν εντελώς, και ίσως ξανανοίξουν αργότερα αφού επεξεργαστούν τις αιτήσεις και δουν πόσες κόπηκαν και τι περιθώριο υπάρχει.Αυτό λέει η λογική (μου) τουλάχιστον.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

βρε παιδιά, απο χτες το μεσημέρι δεν ξεπέρασα το στάδιο "Καταρχην επιλέξιμη" (2 σταδιο) καθως τα στοιχεια απο Ααδε δεν ειχαν-έχουν  επιβεβαιώθει ακόμα. Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος καθώς είναι τα ίδια με το Ε9.  Οι πόροι δεν είχαν τελειώσει όταν ξεκίνησα. Ακόμα και να επιβεβαιωθούν τωρα δεν έχω το κουράγιο ή την πίστη οτι θα είμαι στους πρωτους επιλαχόντες. Το θέμα είναι να βρω τι φταίει για να μην την πατήσω και την επόμενη φορά. Απαράδεκτα πράγματα...

Link to comment
Share on other sites

Σε (δύο) αιτήσεις και οι δύο επιλαχούσες που έκανα οριστική επαγωγή, τις εμφανίζει στάδιο 4 κανονικά, στο ιστορικό το τελευταίο μύνημα βγάζει πως έγινε έλεγχος πληρότητας των στοιχείων, ωστόσο πριν από αυτό έστειλε mail στον ωφελούμενο πως δεν είναι  επιλέξιμο για τους ίδιους λόγους που αναφέρει πάνω και ο giotas. Να ανησυχώ ή απλώς σφάλμα του συστήματος;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.