Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

Κ σε εμένα μου το έκανε αυτό σε έναν πελάτη. Ενω μου έβγαλε μήνυμα ότι έχει δεσμευτεί το ποσό κ έχω πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, είχε έρθει στο email μηνυμα ότι δεν είναι επιλέξιμος. Υπάρχει κ στο ιστορικό αυτό το μήνυμα. Ελπίζω να είναι λάθος του συστήματος. Δεν είχε κανένα λόγο ο συγκεκριμένος να μην είναι επιλέξιμος.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

 αν μηχανικος εκδώσει βεβαιωση νομιμότητας για ακίνητο του 1955, κανει για νομιμοποιητικο έγγραφο, ή χρειάζεται κάτι από Πολεοδομία οπωσδήποτε?

 

Το Εξοικονομώ II δέχεται μόνο τα παρακάτω:

"Στην περίπτωση ανέγερσης ακινήτου πριν την ισχύ του βασιλικού διατάγματος της 9.8.1955, προσκομίζεται:

α) μεταγενέστερη πολεοδομική άδεια/έγκριση για την εκτέλεση εργασιών στο κτήριο από την οποία να προκύπτει η αρχική ημερομηνία κατασκευής της κατοικίας ή βεβαίωση νομίμου περιγράμματος από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης, ή

β) αποδεικτικό έγγραφο ότι το κτήριο προϋφίσταται του 1955, όπως συμβόλαιο ή τίτλοι ιδιοκτησίας όπου γίνεται αναφορά στο εν λόγω κτήριο με ημερομηνία προ της 30.11.1955 και αναφέρεται η επιφάνειά του."

 

Δες Παρ. I στο τέλος και για άλλες περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω καταλαβει το εξης: για την Αττικη δεχεται νεες αιτησεις (απο Τριτη του Πασχα) το συστημα; ξερω οτι θα πανε ως επιλαχοντες, το ζητημα ειναι αν επιτρεπει πλεον η πλατφορμα νεες αιτησεις εστω και για τετοιους!

Link to comment
Share on other sites

Νεες αιτήσεις, οχι.

Αν για οποιοδηποτε λογο οριστικοποιημενες δεν προχωρήσουν και εξαντληθουν οι ηδη επιλαχοντες και αυτοι (οι επιλαχοντες) προχωρησουν και περισεψουν χρηματα, ίσως ανοιξει για νεες αιτήσεις.

 

Send from Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Έχει κάποιος κατι νεότερο απο τις οριστικοποιημένες αιτήσεις; Έχει λαβει κανείς κάποιο μήνυμα για την λήψη δανείου;

Link to comment
Share on other sites

έχω μια αίτηση που έχει χαρακτηριστεί ως 03.β ειδική περίπτωση αίτησης 

μου έχει σταλεί ένα e-mail και λόγο παραδρομής έχει γίνει ένα λάθος στην πρόταση παρεμβάσεων σε σχέση με Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων (Έντυπο Παραρτήματος ΙΙΙ) 

ενώ είναι ενεργή η περιφέρεια δεν με αφήνει να το διορθώσω 

τι κάνω ;

Link to comment
Share on other sites

Η οριστική υποβολή της αίτησης στο προγραμμα Εξοικονομώ ΙΙ έγινε στις 10/4/2018. Μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Τι ακριβώς σημαίνει;  

EE37979E-937A-4879-97B1-82C8461453F3.jpeg

Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Ευχαριστώ, danaikaterina

 

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο με τα μαύρα γράμματα το βγάζει σε όλους που έχουν φτάσει σε αυτό το στάδιο και είναι, πρακτικά, οδηγίες.
Το άλλο με τα κόκκινα γράμματα (είναι αυτό που σε ενδιαφέρει) και σου λέει ότι είσαι στους επιλαχόντες και αν περισσέψουν χρήματα --από αυτούς που έχουν εγκριθεί οι παρεμβάσεις τους-- από μερική ή ολική μη υλοποίησή των ήδη εγκεκριμένων παρεμβάσεων-ποσών θα ενημερωθείς και ίσως (αν τελικά επιλεχθείς) ανοίξουν και τα υπόλοιπα στάδια να προχωρήσεις. 
 

Edited by georgegaleos
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε αίτηση που έχει υποβληθεί οριστικά θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της τράπεζας που έχουμε βάλει  (κατά το 2ο ή 3ο στάδιο) για την καταβολή της επιδότησης.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

έχουμε το εξής ερώτημα:
σε αίτηση που καταχωρήθηκε και ολοκληρώθηκε (με αριθμό πρωτοκόλλου και μήνυμα "η αίτησή σας έχει υποβληθεί οριστικά και έχει δεσμευθεί για εσάς το ποσό που αντιστοιχεί ...") παρατηρήσαμε ότι στα μηνύματα προηγήθηκε μήνυμα που έγραφε:
"Αίτηση μη επιλέξιμη
Μήνυμα:
Με βάση τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει, η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο. Ανάλογα με το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στο μήνυμα λάθους επί της οθόνης, θα πρέπει να υλοποιήσετε ένα από τα παρακάτω ή συνδυασμό αυτών: 

  • Περίπτωση 1 - Δεν έχουν καταχωρηθεί ορθά οι παρεμβάσεις
  • Ενημερώστε τον Πίνακα Παρεμβάσεων
  • Περίπτωση 2 - Μη επίτευξη ενεργειακού στόχου:
  • Μπορείτε να τροποποιήσετε την πρόταση (συνδυασμό παρεμβάσεων) για ενεργειακή αναβάθμιση, ώστε να καλύπτεται ο ενεργειακός στόχος του Προγράμματος. Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής καταχωρεί τη νέα πρόταση στο buildingcert. Στη συνέχεια συμπληρώνετε στην αίτηση το νέο συνδυασμό παρεμβάσεων, τα στοιχεία του ΠΕΑ, τα νέα στοιχεία κόστους και επισυνάπτετε ηλεκτρονικά το νέο «Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων» του Παραρτήματος ΙΙΙ. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτησή σας δεν είναι επιλέξιμη, δεν μπορεί να καταχωρηθεί και θα ακυρωθεί.
  • Περίπτωση 3 - Αναντιστοιχία ωφέλιμης επιφάνειας ΠΕΑ με συνολική επιφάνεια κύριων χώρων:
  • Δεν επιτρέπεται να υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη από 7τμ. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες."

Ψάχνοντας για το τι φταίει δεν βρήκαμε και πολλά... κάναμε και αίτηση ανάκλησης του ΠΕΑ η οποία απορρίφθηκε καθώς θεώρησαν ότι δεν συντρέχει λόγος για διορθώσεις...

Άλλη μια σκέψη είναι ότι ο εν. επιθ. έχει βάλει 3 σενάρια στο ΠΕΑ, εκ των οποίων το βασικό είναι το τρίτο (και τα τρία όμως ξεπερνούν το στόχο του 40%, φτάνουν και 80% μάλιστα)...

Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να δούμε ????

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.