Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 hours ago, Astrolavos said:

Για μένα υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να μην πάρεις το δάνειο. 
1) Μεγαλύτερη καθυστέρηση στην υπαγωγή της αίτησης σου, λόγω του ελέγχου της τράπεζας
2) Το σημαντικότερο. Σε περίπτωση που δεν πάρει τελικά το πρόγραμμα ο πελάτης, επιβαρύνεται και με το επιτόκιο δανεισμού. Άσε που έχει στο κεφάλι του ένα δάνειο, πιθανά αχρείαστο γι' αυτόν, καθώς όπως όλοι ξέρουμε η ανακαίνιση μέσα στο πρόγραμμα κοστίζει πιο ακριβά απ' ότι αν γινόταν εκτός.

Όσον αφορά το 2), το δάνειο είναι άτοκο ενώ μπορείς να το εξοφλήσεις ολόκληρο όποτε θες χωρίς κάποια επιβάρυνση. Επίσης, έχω την αίσθηση ότι το δάνειο "ενεργοποιείται" εφόσον γίνεις δεκτός στο πρόγραμμα

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω είναι άτοκο εφόσον πάρεις το πρόγραμμα. Επίσης πιστεύω πως απ΄ την στιγμή που μπορείς να πάρεις προκαταβολή του δανείου, αυτό ενεργοποιείται άμεσα. Δηλαδή πολλοί θα "ξοδέψουν" χρήματα του δανείου και εάν απορριφθούν τελικά στο τέλος θα πρέπει να αποπληρώσουν τα ποσά αυτά + τους τόκους. Σκέψου δηλαδή να απορριφθούν 2000 αιτήσεις με δάνειο, πιστεύεις ότι το Υπουργείο θα μπει στην διαδικασία να πληρώσει τους τόκους? Δεν το νομίζω. Αν προσθέσεις και σ' αυτά τα ποσά το επιπλέον κόστος διαχείρισης φακέλους δανείου που θα σου προσθέσουν οι τράπεζες, το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο. Εγώ συστήνω στους πελάτες μου να μην προβούν σε δάνειο, παρά μόνο εάν είναι τελείως απαραίτητο.

Για μένα εκ των υστέρων, το πρόγραμμα έχει πολλά αρνητικά τα οποία και επισήμανα συνεχώς σε όσους ενδιαφέρονταν να μπουν. Είναι σαν να διώχνεις κόσμο και δουλειά για σένα, αλλά δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα για χάρη του Υπουργείου. Προσωπικά εάν είχα σπίτι και ενδιαφερόμουν να κάνω ανακαίνιση, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το βάλω στο πρόγραμμα.

Edited by Astrolavos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, Astrolavos said:

Νομίζω είναι άτοκο εφόσον πάρεις το πρόγραμμα.

Ισχύει αυτό; Δεν το βλέπω κάπου στον Οδηγό. Ας επιβεβαιώσει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

Μπαίνω στις αιτήσεις μου, επιλέγω " Δεν Ενδιαφέρομαι για Δανειοδότηση " και μου εμφανίζει σφάλμα " Σφαλμα εκτέλεσης ροής εργασίας. Δεν έχει οριστεί η ενέργεια 'negative' για την κατάσταση '04.α Αίτηση οριστικά υποβληθείσα".  Συνάντησε κάποιος άλλος συνάδελφος το ίδιο πρόβλημα;

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.