Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

Ημερομηνία λήξης ταυτότητας μόνο η Πειραιώς ζητάει ή κάνω λάθος

Η eurobank δεν ζητάει καν ημερομηνία έκδοσης, ενώ η εθνική μόνο ημερομηνία έκδοσης

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 ερωτήσεις και από εμένα.
1)Στην Καρτέλα Δικαιολογητικά μου ζητάει να ανεβάσω ''Βεβαίωση Απόδοσης Μερίσματος εφόσον μετέχετε σε εταιρεία'' ο πελάτης όμως δεν μετέχει σε κάποια εταιρία και ως εκ τούτου δεν έχει μερίσματα. Το taxis αφού δεν έχεις και δεν δηλώνεις μερίσματα δεν σου δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσεις την εν λόγω βεβαίωση.  Τι έγγραφο πρέπει να ανεβάσω για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα ?
2) Στην καρτέλα Στοιχεία Δανείου , στον υποπίνακα οικονομικά στοιχεία ενεχομένου , στο πεδίο Εισόδημα από Ελεύθερα Επαγγέλματα (ατομικό) τι συμπληρώνω όταν ο αιτών στην φορολ δήλωσή του δηλώνει ζημία από την επαγγελματική του δραστηριότητα. (αρνητικά ποσά δεν δέχεται η φόρμα) ?
 

Link to comment
Share on other sites

13 λεπτά πριν, Myron526 said:

2 ερωτήσεις και από εμένα.
1)Στην Καρτέλα Δικαιολογητικά μου ζητάει να ανεβάσω ''Βεβαίωση Απόδοσης Μερίσματος εφόσον μετέχετε σε εταιρεία'' Στην έννοια του μερίσματος περιλαμβάνονται και έσοδα από ασφαλιστικά προγράμματα ή αποταμιευτικά Μήπως είχε δηλωθεί ποσό στο Ε1; (κωδ.291)
2) Στην καρτέλα Στοιχεία Δανείου , στον υποπίνακα οικονομικά στοιχεία ενεχομένου , στο πεδίο Εισόδημα από Ελεύθερα Επαγγέλματα (ατομικό) τι συμπληρώνω όταν ο αιτών στην φορολ δήλωσή του δηλώνει ζημία από την επαγγελματική του δραστηριότητα. (αρνητικά ποσά δεν δέχεται η φόρμα) ? Τότε μηδεν
 

 

Edited by GiannisK64
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Σε μια αίτηση ανακαλυψα οτι εχουν περαστεί λάθος κάποιες παρεμβάσεις, σε σχέση με αυτές που έχω στο εντυπο πινακα παρεμβασεων που εχουμε ανεβάσει.

Το αποτέλεσμα είναι αφενός η τροποποίηση του προυπολογισμού, και αφετέρου η τιμολογιση των παρεμβάσεων και ο τελικός έλεγχος.

(π.χ. αντι για κουφωμα ΒΙΙ εχει πάρει ΒΙ που ε΄ναι σχετικά κοντινό αλλά αντι για εξώφυλλα εχει πάρει εξωτερική θερμομόνωση!!!)

Καμιά ιδέα γιατί το τηλέφωνο δεν απαντάει??

Υπάρχει δυνατότητα διαορθώσεων?

Απλά δεν εφαρμόζουμε κάποια παρέμβαση που είναι αλλαντιάλλων?

Link to comment
Share on other sites

@qwert ... χμμμμμ

νομίζω μπορείς να εφαρμόσεις ότι παρεμβάσεις θέλεις, αρκεί να πιάνεις τον στόχο του 40%/70%. Φυσικά ο επιλέξιμος προϋπολογισμός θα είναι πάντα αυτός που έχει ήδη εγκριθεί !!!

Η άλλη σου επιλογή είναι να ακυρώσεις τη δήλωσή σου και να την υποβάλεις εκ νέου χάνοντας τον αρ. πρωτ. της αρχικής αίτησης (μεγάλο ρίσκο !!!)

Δεν θα ακύρωνα ποτέ μια δήλωση, εκτός κι αν το επιθυμεί ο πελάτης !!!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,ηθελα να ρωτήσω το εξής, η ιδιοκτητρια του ακινητου στο όνομα της οποίας βγαίνει κ το εξ οικονομω είναι ανεργη, ο συζηγος ομως είναι μισθωτος. Αυτό σημαίνει οτι το δάνειο θα βγει στο όνομα της και θα βάλω τον σύζηγο ως εγγυητη? Δέν αρκεί οτι κάνουν κοινή φορολογική και εννοείται οτι απο τον μισθό του θα πληρώνετε το δάνειο;

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, zoifot said:

Καλησπέρα,ηθελα να ρωτήσω το εξής, η ιδιοκτητρια του ακινητου στο όνομα της οποίας βγαίνει κ το εξ οικονομω είναι ανεργη, ο συζηγος ομως είναι μισθωτος. Αυτό σημαίνει οτι το δάνειο θα βγει στο όνομα της και θα βάλω τον σύζηγο ως εγγυητη? Ακριβώς δικαιούχος μόνο η ιδιοκτήτρια. Η πιστοληπτική ικανότητα του δανειολήπτη (ιδιοκτήτριας) εξετάζεται από την τράπεζα και αν δεν μπει εγγυητής (πχ σύζυγος)  δεν υπάρχει περίπτωση δανείου. Δεν παίζει ρόλο η κοινή δήλωση αν δεν δηλωθεί η συναίνεση του συζύγου δηλ. εγγυητή 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κι από μένα, τι εννοεί ο ποιητής με το ''Πρωτότυπο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου.'';;;;

Link to comment
Share on other sites

Το "Πρωτότυπο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου" το αναφέρει στο εγχειρίδιο χρήσης και ετσι πήρα απο τον πελάτη την πρωτότυπη ταυτότητα (για σιγουριά) και την σκάναρα έγχρωμη για να την ανεβάσω. Στην πορεία όμως κατάλαβα οτι το σύστημα ζητάει "Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου" δηλαδή το πρωτότυπο εχει εξαφανιστεί ....  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.