Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

Καλημέρα! Η διαδικασία εξέλιξης του προγράμματος περιγράφεται αναλυτικά στο Παράρτημα 12.

Εν συντομία, προέγκριση δανείου -> Οριστική Απόφαση Υπαγωγής (ενημέρωση από το Υπουργείο) -> Υπογραφή δανειακής σύμβασης -> υλοποίηση παρεμβάσεων κ.λπ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τις απαραίτητες εγκρίσεις εργασιών μικρής κλίμακας τις βγάζουμε υποθέτω μετά την απόφαση οριστικής υπαγωγής και πριν τις παρεμβάσεις, έτσι δεν είναι;

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς στον οδηγό δεν προσδιορίζεται χρονικά η απάντηση του Υπουργείου. Αυτό όμως που προσδιορίζεται σε κάθε περίπτωση, είναι τα χρονικά διαστήματα μέσα στα οποία ο ωφελούμενος θα πρέπει να απαντήσει/ να δεχθεί την Υπαγωγή κ.λπ. 

Για τις απαραίτητες άδειες αυτό που αναφέρεται στον οδηγό πάντα είναι το εξής: "Για την έναρξη των εργασιών υλοποίησης του έργου, ο Ωφελούμενος οφείλει να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις." Η έναρξη υλοποίησης των παρεμβάσεων θα ορίζεται στο email της Υπαγωγής, επομένως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι άδειες θα πρέπει να έχουν βγει μετά την απόφαση υπαγωγής και πριν ξεκινήσει η υλοποίηση των παρεμβάσεων. 

 

Link to comment
Share on other sites

H προέγκριση της Τράπεζας Πειραιώς έχει ισχύ 60 ημέρες. Οπότε εάν δεν βιαστούν από το Υπουργείο, προβλέπω επανέλεγχο των προεγκρίσεων.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα συνάδελφοι!
Επειδή οι περισσότεροι έχετε (δικαίως) εστιάσει στην περίπτωση της λήψης δανείου, όσοι πανε με ίδια κεφάλαια απλά περιμένουν, έτσι? Δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια σε αυτή τη φάση?

Link to comment
Share on other sites

θα υπάρξει υπαγωγή 1η , αρκετα μεγάλη, σύντομα πολύ σύντομα. Σίγουρα μέσα στον Ιούλιο. Και θα ακολουθήσει Αυγουστο ή Σεπτέμβρη κι άλλη

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.