Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ. ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»


Engineer

Recommended Posts

Από την Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ. θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

Ο ιστότοπος exoikonomisi.ypen.gr, μέσω του οποίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις τέθηκε χθες σε λειτουργία ενώ στον ίδιο δικτυακό τόπο υπάρχουν πληροφορίες για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης σε αυτό.

 

Το ΥΠΕΝ υπενθυμίζει ότι για την αξιολόγηση των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό, κρίθηκε χρήσιμο οι ενδιαφερόμενοι (πρωτίστως οι ιδιώτες που δεν επιλέγουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες κάποιου επαγγελματία συμβούλου) να έχουν στη διάθεσή τους το Σαββατοκύριακο για να εξοικειωθούν με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

 

Πηγή: www.ypeka.gr - http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλοί άνθρωποι!!. Νοιάστηκαν για τους ιδιώτες (idiots- η λέξη ιδιώτης ήταν βρισιά) ώστε να εξοικειωθούν με την λειτουργία, οι υπόλοιποι ηλίθιοι αν-εξοικείωτοι.Να γελάτε παιδιά, κάνει καλό στην υγεία

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.