Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σχετικά με την 3Κ/2018


ergatikos2011

Recommended Posts

Γειά σας φίλες και φίλοι του forum.

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και όποιος μπορεί να με φωτίσει να είναι καλά!!!.

 

1. Επειδή έχω διαβάσει ολόκληρη την προκήρυξη θέλω να ρωτήσω ποιές είναι οι καθαρές αποδοχές ενός αποφοίτου (ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ-ΥΕ ) σε περίπτωση που προσληφθεί στις παραπάνω θέσεις που αναφέρει η 3Κ/2018? Δεν αναφέρεται πουθενά η μισθολογική κλίμακα. Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ?

 

2. Εάν ήδη κάποιος εργάζεται ως ΠΕ σε μία υπηρεσία με σύμβαση (ορισμένου χρόνου) μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για την παραπάνω προκήρυξη ή θα πρέπει να περιμένει πρώτα να λήξει η σύμβαση του με την προηγούμενη υπηρεσία?

 

3. Εάν κάποιος προσληφθεί τελικώς σε όποια από τις παραπάνω θέσεις υπογράφει κάποια δεσμευτική σύμβαση (π.χ. 2 χρόνια); Το ρωτάω διότι έτσι έχω ακούσει από διαφόρους αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

 

4. Εάν είναι κάποιος ο οποίος θέλει να κάνει τα χαρτιά του για ΔΕ (π.χ. απόφοιτος Γυμνασίου) ή και ΥΕ και δεν έχει στην κατοχή του τον απολυτήριο τίτλο σπουδών μπορεί ή θα του ζητηθεί υποχρεωτικά? Δηλαδή μπορεί ένας απόφοιτος ΠΕ να κάνει να χαρτιά του για ΥΕ αν δεν έχει τον τίτλο του ΥΕ στην κατοχή του; Και αν έχει κλείσει το σχολείο τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

 

Σχετικα με την 1η απορια μπορεις να δεις εδω και εδω.

 

Με την 2η απορια δεν τιθεται καποιο θεμα ...Σε περιπτωση που σε παρουν και την στιγμη που θα σε καλεσουν μπορεις να αιτηθεις μεχρι και 2 χρονια αδεια ανευ αποδοχων...Ρωτησε σε μια οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια να σου πουνε πως γινεται ακριβως ή και να σου δωσουνε το ΦΕΚ. Επισης δες και την σημειωση της 5ης σελιδας  εδω

 

Για την 3η απορια δεν γνωριζω.

 

Σχετικα με την 4η απορια με τον κλαδο ΔΕ εννοουμε αποφοιτοι ΓΕΛ, ΤΕΛ, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ και οχι Γυμνασιου(ΥΕ). Νομιζω οταν τελειωσαμε το Γυμνασιο και εφοσον θελαμε να συνεχισουμε στο Λυκειο καταθεταμε και το απολυτηριο Γυμνασιου στο Λυκειο που πηγαμε και για αυτο το λογο εχουμε μονο απολυτηριο Λυκειου. Για οποια θεση καταθεσεις τα χαρτια σου θα πρεπει να εχεις και τα αντιστοιχα παραστατικα. Προσοχη, εαν καταθεσεις υποψηφιοτητα για θεση ΔΕ ή ΥΕ δεν μπορεις να προσκομισεις επειτα πτυχιο ΠΕ προγενεστερης ημερομηνιας απο την ημερα προσληψης και να αιτηθεις αλλαγη κλαδου, μπορεις ομως εφοσον σε παρουν να δωσεις κατατακτηριες σε οποιο τμημα ΑΕΙ επιθυμεις και εφοσον καταφερεις να παρεις το πτυχιο να το προσκομισεις και αιτηθεις αλλαγη κλαδου, οπως κανουν και οι περισσοτεροι δηλαδη.

 

Σε περιπτωση που εχει κλεισει το σχολειο απευθυνεσαι στην Διευθυνση Δευτεροβαθμιας ή Πρωτοβαθμιας Εκπαιδευσης της περιοχης που αποφοιτησες.

Edited by pallaks
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με όλες τις παραπάνω απαντήσεις που μου δώσατε σας ευχαριστώ πολύ. Ιδιαίτερα κατατοπιστικές και πάρα πολύ σημαντικές!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.