Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τα στατιστικά του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες


Engineer

Recommended Posts

Ομαλά συνεχίστηκε σύμφωνα με το ΥΠΕΝ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Τις τρεις πρώτες ημέρες εγγράφηκαν για να υποβάλλουν αίτηση πάνω από 21.000 νοικοκυριά, υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία. Για το λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αύξησης των πόρων κατά 20%. Οριστικοποιήθηκαν ήδη 11.181 αιτήσεις, που αφορούν χρηματοδότηση 143,46 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Άμεσης Ενίσχυσης και το Ταμείο Εξοικονομώ ΙΙ.

 

Στις τρεις Περιφέρειες, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας καλύφθηκε το σύνολο του προϋπολογισμού, μετά και από την αύξησή του κατά 20%, οπότε δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα νέων εγγραφών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Όσοι είναι εντός του συστήματος μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησής τους και να ενταχθούν στην κατηγορία των επιλαχόντων.

 

Στις Περιφέρειες, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας, η δυνατότητα νέων εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή για κάποιο διάστημα ακόμα.

 

Download attachment: yyyyyyy102.jpg

 

 

Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τις Περιφέρειες, οι οποίες συγχρηματοδοτούν μέρος του προγράμματος, επιδιώκει την εξασφάλιση επιπρόσθετων πόρων.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υπομονή τους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, καθώς και όσους βοήθησαν στην επιτυχία του προγράμματος, παρά τα μικροπροβλήματα που προέκυψαν και τα οποία αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα.

 

Πηγή: https://www.b2green....nte-perifereies

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Επιτυχία του προγράμματος λέει.. Μικροπροβλήματα που ξεπεράστηκαν λέει.. Μάλλον για άλλη χώρα έτρεξε το πρόγραμμα..

Link to comment
Share on other sites

Πεστα Αndreas88 ξερουν τι γινεται η μιλουν ετσι για να γινεται κουβεντα και νομιζουν οτι απευθυνονται σε βλακες ,τιποτα δεν λειτουργει σωστα παρτε το ειδηση και προσπαθηστε να το διορθωστε.

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα στον Παπαδάκη νομίζω τον Σταθάκη που έλεγε οτι θα διπλασιαστεί ο προυπολογισμός του προγράμματος λόγω μεγάλης ζήτησης.

Σε όσες περιφέρειες έκλεισε το σύστημα να το ξεχάσουμε ή υπάρχει ελπίδα να ανοίξουν πάλι οι αιτήσεις;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.