Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πληροφοριακό σύστημα αναγγελίας τεχνικών ασφαλείας


Sw0rdf1sh

Recommended Posts

Ανοίγω το θέμα καθώς έχουμε σε λειοτυργία εδώ και 2 ημέρες το πληροφοριακό σύστημα του ΣΕΠΕ περί αναγγελίας σύναψης σύμβασης με τεχνικούς ασφαλείας.

 

Η διεύθυνση είναι: https://apps.sepenet.gr/portal/login

Παρέχεται από το Σώμα ΕΠιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) https://www.sepenet.gr/

 

Προσοχή:

Το παραπάνω σύστημα δεν καταργεί την υποχρέωση απολογιστικής έκθεσης μέσω του aplo.yeka.gr -> Αιτήσεις -> Υπηρεσίες προστασίας και Πρόληψης -> Κατάθεση απολογισμού δραστηριότητας (ΕΞΥΠΠ, ΕΣΥΠΠ, μεμονωμένοι τεχνικοί ασφαλείας και ιατροί εργασίας).

Edited by Sw0rdf1sh
Link to comment
Share on other sites

Βλεπω οτι ζηταει την εγγραφη μας, αναγγελια μας, το πτυχιο μας και επειτα ξεκινουν και μας δηλωνουν οι επιχειρησεις.

Link to comment
Share on other sites

Με την ίδια απόφαση που τροποποιήθηκαν και τα παράβολα για ΠΕΑ πλέον δίνεται η δυνατότητα είτε να αναγγέλουμε τις αναθέσεις-αναλήψεις ΤΑ στο νέο πληροφοριακό είτε να καταθέτουμε στα κατά τόπους γραφεία ΣΕΠΕ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 Μόλις έκανα προφίλ στο πληροφοριακό σύστημα. Εμεις τι ειμαστε υποχρεωμενοι να κάνουμε πέρα απο απολογιστική έκθεση ως Τ.Α.

Επίσης πως γινεται αυτή η έκθεση? Τι θα γράφει? Υπάρχει κάποιο πρότυπο? 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Καλημερα, εχω κανει αιτηση για να γραφτω στο συστημα ως ΤΑ (πολιτικος μηχανικος) εδω και καιρο, και αυτη εγκριθηκε. Τωρα που μου ζητησαν να δωσω τα στοιχεια μου σε καποιον εργοδοτη για να με βρει και να με δηλωσει κοιταω εαν εχω λαβει αριθμο μητρωου και δεν τον βλεπω καπου. Που τον γραφει;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

πηγα να κανω εγραφη ..εβαλα το πτυχιο μου την βεβαιωση απο το ΤΕΕ και με απεριψαν ... με ενημερωσαν τηλεφωνικα οτι θελουν την εναρξη επαγγελματος ... και ψαχνω να βρω που την εχω βαλει ... ενω για τους αποφοιτους των ΤΕΙ μου ειπαν δεν χρειαζεται ... και ερωτω αν καποιος δεν ειναι εγραμμενος στο ΤΕΕ και δουλευει μισθωτος σε καποια εταιρια δεν μπορει να ειναι ΤΑ ενω με τα ιδια χαρακτηριστικα καποιος αποφοιτος ΤΕΙ μπορει ;; τι γινεται εδω ;; ενω μεχρι τωρα μπορουσε ;;; εχω καταλαβει κατι λαθος ;; ή για αλλη μια φορα ζουμε γραφειοκρατικες παρωδίες ;;; 

Link to comment
Share on other sites

Η έναρξη που κολλάει; Δεν τη ζητούσε το σύστημα. 

Αν είσαι μισθωτός και μέλος του ΤΕΕ, τότε ενδεχομένως να χρειάζεται ορισμός τ.α. από τον εργοδότη και βεβαίωση καθηκόντων.

Αν δεν είσαι μέλος του ΤΕΕ (έγραψες ''και ερωτω αν καποιος δεν ειναι εγραμμενος στο ΤΕΕ...'') δεν μπορείς να δηλωθείς ως Τ.Α.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.