Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πάνω από 5.000 στην Αττική οριστικοποίησαν αίτηση για το «Εξοικονομώ»


Engineer

Recommended Posts

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα με ένταση η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» στις Περιφέρειες της Αττικής και του Νοτίου Αιγαίου.

 

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι ενεργοποιήθηκε, χθες το πρωί, η σχετική δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα στις συγκεκριμένες περιοχές, που μέχρι τώρα ήταν στην... αναμονή.

 

Όπως αναφέρει το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωση, κατά την πρώτη ημέρα περίπου 5.000 νοικοκυριά οριστικοποίησαν την αίτηση υπαγωγής (4.747 στην Αττική και 151 στο Νότιο Αιγαίο) και περισσότεροι από 5.000 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και συμπληρώνουν την αίτηση (4.858 στην Αττική και 272 στο Νότιο Αιγαίο).

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε εκ νέου σήμερα (08.00-20.00, για τις δύο αυτές Περιφέρειες.

 

Πηγή: http://www.zougla.gr...a-to-eksikonomo

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Και άλλα πόσα ανοιχτά ακόμα (πόροι τέλος πλέον), για να κλείσουν μέχρι την Πέμπτη. Η Αττική στάθηκε στο ύψος της. Μας ξεπέρασε λίγο η βόρεια Ελλάδα. Τελίκιασε το τριετές.... :P πρόγραμμα από την πρώτη μέρα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτος ηταν ο δικος μου Γολγοθας....

Ειχα ετοιμο το xml πεα για δικο μου ακινητο με σκοπο να δω πως θα παει με το πληροφοριακο συστημα και εαν εφτανα μεχρι το βημα των παρεμβασεων να τελειωνα το πεα μεσω συναδελφου να τον πληρωνα και να ολοκληρωνα την αιτηση.

Αυτο ηταν το πλανο.

Δεν ειχα υπολογισει ομως στα λαθη του λογιστη,στον κακο τροπο λειτουργιας του συστηματος,στην ελλιπη ενημερωση του Υπουργειου και στην ανευθυνοτητα των συμβουλων των εταιριων.

Ολα πηγαν στραβα.Την αιτηση την εφτασα μεχρι του σημειου που μου εκανε επιβεβαιωση στα στοιχεια του ωφελουμενου απο το taxis.Αριθμος αιτησης 127000 κατι

Αρχικα περιμενα νομιζοντας πως θελει λιγο χρονο.

Μολις καταλαβα οτι δεν ηταν θεμα χρονου κοιτουσα ξανα και ξανα τι λαθος ειχε γινει και δεν το εβρισκα.

Περασε η ωρα, εκλεισε η πλατφορμα,ειπα αυριο τωρα.Δεν βγηκε ανακοινωση οτι εξαντληθηκαν οι ποροι οποτε θεωρησα οτι μπορει και να προλαβω.

Το επομενο πρωι εχω συναντηση με το λογιστη για το τι μπορει να εχω συμπληρωσει λαθος.

Το κοιταζουμε καμποση ωρα,ολα σωστα.

Κοιταζουμε το Ε2 του επικαρπωτη(πατερας) αναγραφει οτι το ακινητο ειναι δωρεαν παραχωρηση στον ψιλο κυριο (εμενα τον αιτουντα)δεν γραφει ομως τον ΑΦΜ μου για να γινει διασταυρωση.

Εν τω μεταξυ το συστημα μου εβγαζε το λαθος στην καρτελα του ωφελουμενου και οχι του κτηριου οπου τελικα ηταν το λαθος σχετικα με την δωρεαν παραχωρηση.

Επικοινωνω με συμβουλο εταιρειας του στελνω τον φακελο με τα δικαιολογητικα, μου το επιβεβαιωνει.

Πηγε 1 κ μιση η ωρα, ρωταω τον συμβουλο προλαβαινουμε η εχουν εξαντληθει οι ποροι?

Μου απανταει ακομα δεν εχουν εξαντληθει, ανακοινωνουν οταν εξαντλουνται.

Πληρωνω το 100αρι προστιμο για να διορθωσει το λαθος του στο Ε2 ο λογιστης, προχωραω το Πεα οποτε πληρωνω και το 150αρι στον συναδελφο κατα τις 2 και μιση τα στελνω στον συμβουλο.

Τρεις και μιση οριστικοποιειται η αιτηση,λαμβανω μηνυμα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ειστε στους επιλαχοντες!

Φανταζομαι πως δεν ημουν ο πρωτος επιλαχων, οποτε πολυ πιθανο να το ηξεραν οι "συμβουλοι".

Μεχρι και αυτη την ωρα ακομη ανα ενημερωσουν.Λεφτα υπαρχουν...

Edited by bobzavras
Link to comment
Share on other sites

 

 



Τρεις και μιση οριστικοποιειται η αιτηση,λαμβανω μηνυμα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ειστε στους επιλαχοντες!
Φανταζομαι πως δεν ημουν ο πρωτος επιλαχων, οποτε πολυ πιθανο να το ηξεραν οι "συμβουλοι".
Μεχρι και αυτη την ωρα ακομη ανα ενημερωσουν.Λεφτα υπαρχουν...


 

bobzavras καταρχάς σου εύχομαι καλή επιτυχία ως επιλαχών. Και εγώ ..ομοιοπαθής είμαι σε άλλη περιφέρεια όμως.


Ερώτηση (φυσικά αν θες απαντάς) : Τί αριθμό πρωτοκόλλου έλαβες ως επιλαχών ?

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Συνιστώ ψυχραιμία bobzavras, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Λίγες μόνο ώρες επιλαχών θα μπεις, μη βιάζεσαι. το θέμα είναι με τους λογιστές τι γίνεται γιατί εχουν δει πολλά τα μάτια μου αυτές τις μέρες.

Link to comment
Share on other sites

Κάπου εκείνη την ώρα κοντά πρέπει να τελείωσαν οι πόροι. Μου έβγαλε και μένα το λάδι το σύστημα, καθώς οι οδηγίες μιλάγανε για κύρια κατοικία του χρήστη και ο τρέχων χρήστης μπήκε πρόσφατα. Ο προηγούμενος χρήστης έχει πάει αλλού, αλλά το σύστημα θεωρεί ως τρέχοντα χρήστη αυτόν που έμενε στο κτίριο το 2016.....μετά από 2-3 ώρες ψάξιμο, με 2-3 λογιστές, οι οποίοι είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους τελικά, κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω την παραδοχή ότι έχουμε 2016 και να συμπληρώσω την αίτηση με αυτή την κατάσταση και όχι την σημερινή.

Είμαι περίεργος πώς θα διασταυρώσουν τα τ.μ. των διαμερισμάτων από τις σκαναρισμένες άδειες, καθώς στο στέλεχος της άδειας συμπληρώνουν τα τ.μ. του ορόφου και όχι 1-1 τα διαμερίσματα.

Ποιος είπαμε έφτιαξε το σύστημα;

Link to comment
Share on other sites

Αρα λές για μια που το σπίτι στην τελευταια φορολογικη δήλωση ήταν κενο, στην προηγούμενη δηλωνόταν ώς δωρεαν παραχωρηση στην κόρη, και σε αυτη τη δήλωση που θα κάνει θα φαινεται ότι νοικιαζόταν airbnb

1. θα βάλει χρηση κύρια κατοικία, από ποιόν?

2. στις υπευθυνες δηλώσεις θα κλικάρει ότι νοικιάζεται ή όχι επειδη δεν έχει γίνει η φορολογικη δηλωση? ή η υπευθυνη δήλωση αφορα το τώρα?

Link to comment
Share on other sites

Ξερουμε αν σε αιτηση ολοκληρωμενη που εχει γινει καποιο λαθος τι πρεπει να κανω? Να στειλω μην με τον αριθμο της αιτησης κ να εξηγω το λαθος η να το αφησω ετσι κ να ελεχθει κ να μου απαντησουν αυτοι? Διώρθωση σε ολοκληρωμενη αιτηση δεν γινεται νομιζω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.