Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση για τα αναδρομικά Β εξαμήνου 2012 από τον ΕΦΚΑ


Engineer

Recommended Posts

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ασφαλισμένους στον Τομέα Μηχανικών του πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η διοίκηση του ΕΦΚΑ αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, την παράταση της προθεσμίας καταβολής των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών Β εξαμήνου του 2012 μέχρι 30/4/2018. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη προθεσμία έληγε κανονικά στις 30 Μαρτίου 2018 και λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας η πληρωμή είχε μεταφερθεί μέχρι και τις 3/4/2018.

 

Η απόφαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ ελήφθη μόλις χθες και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες της παράτασης.

 

Πηγή: http://web.tee.gr/ei...2-apo-ton-efka/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Μα τα αναδρομικά αφορούν την ειδική προσαύξηση η οποία είχε ανασταλεί μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή του ΤΕΕ στο ΣτΕ.

Και στην εγκύκλιο το αναφέρει ξεκάθαρα. Ικανούς τους έχω να μην έχουν ενημερωθεί για την ύπαρξη της εγκυκλίου και να συνεχίζουν να ζητάει τα αναδρομικά. Πάντως χρειάζεται απο κάπου να πάρουμε μια επίσημη απάντηση.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μα η ειδική προσαύξηση αναφέρεται στα οφειλόμενα αναδρομικά. Για αυτήν γίνεται λόγος στην εγκύκλιο κατάργησής της. Μας δουλεύουν οι κύριοι του ΕΦΚΑ μάλλον!

Link to comment
Share on other sites

αν εχουν βγαλει ακρη του τι χρωσταμε τι πρεπει να δωσουμε και τι εχει καταργηθει ... να παγωσουν οτι χρωσταμε μεχρι 31/12/2016 να κατσουν υπολογισουν τι τελικα πρεπει να πληρωσουμε οριστικα και μετα να μας φερουν το λογαριασμο ...

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΕΦΚΑ:

Ο Ε.Φ.Κ.Α. ανακοινώνει ότι η προθεσμία καταβολής αναδρομικών οφειλών του Β΄εξαμήνου 2012 του αρθρ.44 ν.3986/2011 των ασφαλισμένων του τ.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ λήγει την 30/4/2018.

 

Δικαιώματα και ευεργετήματα που συνδέονται με την καταβολή εισφορών παραμένουν ενεργά μέχρι την ημερομηνία αυτή (π.χ. ρυθμίσεις, ασφαλιστική ενημερότητα, ασφαλιστική ικανότητα).

Link to comment
Share on other sites

απλά απαράδεκτοι από κάθε άποψη και για την αδράνεια και για όλο το σκηνικό σε μία κατάσταση που φτύνουμε αίμα για μερικά ψωροευρώ,  να δω τι θα κάνουν με αυτά που τους έχουμε ήδη καταβάλει, για χοντρές φάπες  

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.