Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οπλισμός τοιχίου εγκατάστασης κουτιού της ΔΕΗ


 
alexaras

Recommended Posts

καλησπέρα σε ολους.πρόκειται να κάνω κολονα στο εξοχικό μου για το ρολοι της ΔΕΗ και θα θέλα να μου πειτε αν ειναι απαραιτητο να οπλισω το θεμελιο της η απλά να κάνω ένα απλό θεμελιο χωρις οπλισμο.στην περιπτωση θεμελίου με οπλισμό θα μπορούσα να οπλισω το πελμα με εσχαρα Φ8/20?τι μου προτεινετε?μιλαμε για κολόνα υψους λιγοτερο απο 2μετρα και διαστασεων 25*70 περιπου.

Link to comment
Share on other sites

Ένα τοιχιάκι για το ρολόι φτιάχνεις?Μόνο αυτό θα "φέρει"?Κοίτα καλό είναι να αποφεύγεις το άοπλο σκυρόδεμα.Όχι οτι το φορτίο είναι μεγάλο αλλά υπάρχουν λόγοι όπως η συστολή ξύρανσης που πρέπει να μπαίνει ένας ελάχιστος οπλισμός.Για ένα ρολόι της ΔΕΗ τα Φ8/20 μία χαρά τα βλέπω...Τις διαστάσεις του θεμελίου τις ξέρεις όμως..?

Link to comment
Share on other sites

H κολώνα της ΔΕΗ δεν είναι κάτι το οποίο θέλει ιδιαίτερη σκέψη. Εγώ πάντως την οπλίζω ως τοιχίο με τσέρκια αριστερά δεξιά, ρετάλια για κολωνοσίδερα και μια σχάρα στην πλάτη της. Κάνε ένα βαθύ θεμέλιο όμως διότι η σωλήνα που θα μπει είναι βαριά και στις περισσότερες περιπτώσεις με μεγάλο ύψος.

Link to comment
Share on other sites

Γιάννη με γλύτωσες από ψάξιμο. έφαγα τον τόπο και δεν μπόρεσα να το βρω. Εχει και ένα ακόμα σχέδιο. Ενα για εντός σχεδίου και ένα για εκτός σχεδίου.

Link to comment
Share on other sites

Γιάννη το link δεν μου ανόιγει ειμαι στο εξωτερικό και μου μπλοκαρουν την σελιδα.μηπως μπορω να το βρω αλλού??????ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.