Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άνοιξε ξανά το ''εξοικονομώ II'' για 3 περιφέρειες • πότε ανοίγει για επεξεργασία για όλους


Engineer

Recommended Posts

Ενεργοποιήθηκε και πάλι από σήμερα, Δευτέρα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» για τις περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, καθώς και την Κρήτη και θα είναι διαθέσιμη έως Κυριακή 6/5/2018 ή έως την εξάντληση των σχετικών πόρων (όποιο συμβεί πρώτο)..

Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή τόσο για την οριστική υποβολή των αιτήσεων όλων όσοι έχουν ενταχθεί στο σύστημα αλλά και για νέες αιτήσεις, καθώς δεν έχει καλυφθεί το σύνολο των πόρων που τίθενται προς διάθεση.

Οι αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα, θα πρέπει πρώτα να ανακληθούν, καθώς δεν επιτρέπεται η ύπαρξη ταυτόχρονα περισσότερων της μίας αίτησης για το ίδιο ΑΦΜ και να επανυποβληθούν.

Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται, παραμένει στο σύστημα, οπότε δεν τίθεται θέμα απόρριψης της αίτησης ως εκπρόθεσμης.

Από τη Δευτέρα 7/5/2018 και για διάστημα που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση θα παρέχεται εκ νέου η δυνατότητα στους υφιστάμενους χρήστες του συστήματος για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων (που έχουν ανακληθεί), για όλες τις Περιφέρειες.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.