Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΔΕΔΔΗΕ: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση παροχής μετρητή σε νέα πολυκατοικία


markos t.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

έχω κάνει αίτηση για νέα παροχή/ηλετροδότηση για τριφασικό μετρητή για νεόκτιστη πολυκατοικία εδώ και ένα μήνα προς την ΔΕΔΔΗΕ. (αφορά σε περιοχή εντός δικτύου στα σύνορα με τον Δήμο Αθηνάιων) 

Αρχικά ενημερώθηκα ότι θα χρειασθεί 5-10 ημέρες για να παραλάβω τον νέο μετρητή, στην συνέχεια ξεκίνησε η κουβέντα ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε μετρητές 3φασικούς, στην επόμενη φάση έχουν έρθει κάποιοι μετρητές και εδώ και 2 ημέρες δεν υπάρχουν πια μετρητές.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα?

Ευχαριστώ.

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα κατανοειτο το πρόβλημά σου για κοίτα και εδώ λίγο και ψαξτο βαθύτερα  https://www.deddie.gr/el/upiresies/eggyimenes-ypirisies-katanaloton

Link to comment
Share on other sites

Γενικά στην Αθήνα και ειδικά στα νότια προαστια παρατηρείται έντονο πρόβλημα για έργα και υλικά του ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό οφείλεται σε υπεργολάβους και προμήθειες

 

ΥΣΤ.: Η φύση του προβλήματος δεν πιστεύω να ανήκει στα θέματα των ιδιωτών. Ας το δει ο αρμόδιος συντονιστής

Edited by Bill22
Link to comment
Share on other sites

προσωπικά στα Βόρεια Προάστια πέρυσι για να πάρω μετρητή εργοταξιακού ρεύματος κατέληξα να είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο γραφείο του προϊσταμένοου του ΔΕΔΔΗΕ.

Μόνο με καθημερινό πρήξιμο γίνεται δουλειά !!!!

Αναγκάστηκε να με εξυπηρετήσει .... πράγμα που σημαίνει ότι δεν τηρείται πραγματικά η σειρά, αλλά παίρνει μετρητή όποιος πιέσει !!!!

Άλλη μια "εκπληκτική" υπηρεσία του Δημοσίου Τομέα  !!!!

Link to comment
Share on other sites

Σε αλλαγή ρολογιού καλού φίλου στο σπίτι του στα Βόρεια Προάστεια από 1Φ σε 3Φ είχαν περάσει 5 μήνες & δεν είχε γίνει τίποτα... Η ευθύνη έπεφτε (& αν δεν κάνω λάθος συνεχίζει & πέφτει) σε γνωστό εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ που είχε αφήσει απλήρωτους τους υπαλλήλους του, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει και του δίνει δουλειές.

Ακολούθησε επίσκεψή μου στο αρμόδιο για την περιοχή υποκατάστημα ΔΕΔΔΗΕ, εκεί βρήκα 2 γνωστές μου & η δουλειά έγινε μέσα σε μια βδομάδα (γυναίκες φίλοι μου, όλα τα καταφέρνουν αν θέλουν).

Edited by Ghostrider
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.