Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ολοκληρώνονται τα έργα ανάπλασης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Engineer

Recommended Posts

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται τα έργα ανάπλασης προκειμένου ο χώρος να αποδοθεί στους κατοίκους του Πειραιά κι όχι μόνο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «λίφτινγκ» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει όψη και να ανοίξει ολοκληρωτικά στους κατοίκους του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες τα έργα που είχαν δημοπραττηθεί τον περασμένο Νοέμβριο παραδίοδνται το πρώτο 15θήμερο του Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο γήπεδα 5×5 και τρία ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στον δυτικό περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Ειδικά για τα γήπεδα μπάσκετ και προκειμένου αυτά να είναι αξιοποιήσιμα και το χειμώνα η διοίκηση του ΣΕΦ έχει σκοπό να προχωρήσει στο «κλείσιμο» τους με τη νέα μέθοδο των φουσκωτών στεγάστρων.

Τα πρωινά θα διατίθενται σε σχολεία για αθλητικές δραστηριότητες δωρεάν ενώ το απόγευμα θα μισθώνονται από ιδιώτες και αθλητικούς συλλόγους.

Την ίδια στιγμή ολοκληρώνονται έργα ανάπλασης στο αναψυκτήριο του ΣΕΦ, τα αποδυτήρια, φτιάχνονται οι χώροι πρασίνου και ξύλινα κιόσκια, ενώ πλέον το στάδιο φωτίζεται και εξωτερικά, προκειμένου να αφήσει στο παρελθόν την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζε επί σειρά ετών και με στόχο να είναι ένας ασφαλής χώρος για τους πολίτες.

Να σημειωθεί ότι στα σχέδια είναι η δημιουργία χώρου εκδηλώσεων στην ταράτσα του σταδίου, που θα μπορεί να φιλοξενεί ακόμα και καλοκαιρινές συναυλίες.

Οι υπεύθυνοι του Σταδίου φιλοδοξούν το ΣΕΦ να επιστρέψει στην παλιά του αίγλη, έχοντας  και τη δυνατότητα να «βγάζει» τα έξοδα του, για αυτό το λόγο και όλοι οι χώροι αναψυχής που δημιουργούνται πλην των γηπέδων θα μπορούν να μισθώνονται και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Σημειώνεται ότι στο ΣΕΦ λειτουργούν ήδη εκθεσιακοί και συνεδριακοί χώροι, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε τροχιά αναβάθμισης.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.