Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Φωτιά» έχει βάλει ο ελληνικός Κανονισμός Πυροπροστασίας


mikegad

Recommended Posts

Εκλεκτέ kan62, το επίπεδο του χιουμορ σου είναι ανώτατο!

On 4/6/2018 at 3:59 ΜΜ, kan62 said:

Από το παραπάνω δεύτερο link είναι προφανές ότι το επίπεδο έρευνας και κυρίως της δημοσιότητάς της, είναι copy-paste από ελληνικές προδιαγραφές και δεδομένα ...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

φθηνα υλικά είναι το απλο eps80 που βαζουν για χαμηλοτερο κοστος στην εξωτερική μόνωση και το οποίο δεν έχει πιστοποίηση γι' αυτο το σκοπό. Αν του ρίξεις ενα σπίρτο φουντώνει και καίγεται περίπου όπως το πετρέλαιο. Υπάρχουν πολυστερίνες για εξωτερική μόνωση που είναι αυτοσβενούμενες με πιστοποιήσεις. 

Link to comment
Share on other sites

Οι πολυστερίνες κατασκευάζονται σε πολλά εργοστάσια της Ελλάδας. Ο πετροβάμβακας είναι εισαγόμενος. Γίνεται προσπάθεια να κλείσουν οι τελευταίες βιομηχανίες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Χωρίς να μπορώ να το αποδείξω έχω την αίσθηση ότι ο πετροβάμβακας θα ρουφάει την υγρασία και σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε με τις θερμοκάμερες ότι καμία ενεργειακή αναβάθμιση δεν επετεύχθει.

Το σκάνδαλο με τη wolks Wagen που βρίσκεται;

Επέβαλαν Euro 1, Euro 2, Euro 3, ....,Euro 123 με σκοπό: α) να πετάμε τα αυτοκίνητα καθε 2 χρόνια και να κινείται η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, β) να σταματήσουν στην Ευρώπη να πωλούνται LADA, Yugo, κτλ,κτλ αυτοκίνητα που για κάποιους σκοπούς ήταν αθάνατα και ιδανικά για μια φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, γ) για να μην τολμήσει καμία μικρή χώρα (π.χ. Ελλάδα) να κατασκευάζει αυτοκίνητα, διότι οι πιστοποιήσεις είναι πιο ακριβές από το ίδιο το εργοστάσιο.


Αν εφαρμοστεί η νομοθεσία για τις ηλεκτρικές εγκατατάσεις, ΄το π.δ. 71/88 και η νομοθεσία κατα γράμμα όλα είναι ΟΚ. Τα κτίρια παίρνουν φωτιά από μέσα πάντα. Η φωτιά δεν μεταδίδεται έξω. Ως πραγματογνώμονας της πυροσβεστικής έχω δει κάμποσες πυρκαγιές. Στις περισσότερες περιπτώσεις κτιρίων απέξω καταλαβαίνεις ότι κάηκαν λόγο της καμμένης στέγης. Οι τοίχοι δεν είναι καν καπνισμένοι.

Καιρός είναι να απαγορευτούν κουφώματα PVC και ξύλινα, κουρτίνες από ευλεκτα υλικά, επιπλώσεις κτλ κτλ. Στο τέλος θα φοράμε μόνιμα πυράντοχες στολές πυροσβέστη.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.