Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Παρέμβαση από το Τ.Ε.Ε. προς τον Ε.Φ.Κ.Α.


Ilias Bitsis

Recommended Posts

Νέα παρέμβαση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας δια του Προέδρου του, αναφορικά με τη ρύθμιση και τη διευθέτηση των Ασφαλιστικών Εισφορών των Μηχανικών, πρώην ασφαλισμένων στο ΤΣΜΕΔΕ.

Παρέμβαση προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ έκανε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, προκειμένου να επιλυθούν σημαντικά ασφαλιστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί και όλοι ασφαλισμένοι στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ, καθώς δεν λειτουργεί ακόμη στην ολότητά του το νέο ασφαλιστικό σύστημα και ο ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας. Συγκεκριμένα, το ΤΕΕ ζητά την επανενεργοποίηση της Διοικούσας Επιτροπής Μηχανικών στον ΕΦΚΑ, που ήδη ορίστηκε εκ νέου από το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να ασχοληθεί, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, με ενστάσεις – αιτήσεις θεραπείας κλπ ασφαλισμένων σε σειρά θεμάτων που αναφέρονται στην επιστολή – παρέμβαση.

http://web.tee.gr/eidisis/paremvasi-pros-efka-gia-amesi-epilysi-kathimerinon-provlimaton-asfalismenon-toy-p-tsmede/


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.