Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kατασκηνωτικό πρόγραμμα μέσω ΤΣΜΕΔΕ για το έτος 2018


eirtap

Recommended Posts

Σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής υπηρεσίας υποβολής αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018. 

Η υποβολή αιτήσεων για την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ, θα είναι διαθέσιμη από 08/06/2018 08:30 έως 14/06/2018 13:59.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για τις περιόδους Β ΄ , Γ ΄ , Δ ΄ (ΑΜΕΑ), η υποβολή αιτήσεων θα είναι διαθέσιμη από 18/06/2018 08:30 έως 29/06/2018 13:59.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2004 έως 31-12-2012 ( για Α.Μ.Ε.Α. από 1-1-2002 έως 31-12-2012).

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με οδηγίες για την παραλαβή της κάρτας κατασκηνωτή της Α' Περιόδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όσοι ασφαλισμένοι υποβάλουν εκ παραδρομής αίτηση για την Α΄ Κατασκηνωτική περίοδο, ενώ ενδιαφέρονται για επόμενη, πρέπει άμεσα να την ακυρώσουν, διότι η αίτησή τους δε θα γίνει αποδεκτή και το σύστημα δε θα τους επιτρέψει την υποβολή νέας αίτησης για τις επόμενες κατασκηνωτικές περιόδους.

Επισημαίνεται ότι η συνολική διαδικασία τελεί υπό την αίρεση της θετικής έκβασης του ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Για το λόγο ότι πριν από την έγκριση του σχεδίου σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν είναι δυνατή η υπογραφή των συμβάσεων, η αποστολή των παιδιών στις κατασκηνώσεις δεν θα πραγματοποιηθεί πριν σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tsmede.gr, στην ενότητα Αρχική Σελίδα – Κατασκηνώσεις, προκειμένου να ενημερώνετστε για τις επόμενες φάσεις της διαδικασίας διεκπεραίωσης των αιτήσεων.

Για οποιαδήποτε σχετική απορία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ταμείο, μέσω του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-37.40.175 (08:00 - 14:00). 

Καλημέρα, ξεκινούν οι αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις μέσω ΤΣΜΕΔΕ. Βρήκε κανένας σε ποιο σημείο κάνουμε την αίτηση? Έχουν αρχίσει λέει από τις 8:30 το πρωί. Ευχαριστώ


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Στο μενού Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (κάτω αριστερά) επιλέγεις Κατασκηνώσεις και κάνεις αίτηση -προσοχή: μόνο για την Α' περίοδο!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.