Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Χρόνος αποπεράτωσης σπιτιού 100τμ πλάκα χωρίς ημιυπόγειο


 
dimkar121

Recommended Posts

κύριε acnt

δεν έχω ακόμη μηχανικό γιατί απλά δεν ξεκίνησε το έργο, κανένα forum δεν είναι ικανό να υποκαταστήσει τον μηχανικό, το ρόλο του οποίου σέβομαι και εκτιμώ απείρως.

 

Απολογούμαι για τους δύο λογαριασμούς,,,μπορείς να διαγράψεις τον πρώτο (dimkar).

 

Το επιθετικό σου ύφος μου προξενεί αλγεινή εντύπωση διότι οι δικές μου προθέσεις είναι αγαθές και θα ήθελα απλά να πάρω μία γεύση για πέντε βασικά πράγματα από ένα σοβαρό forum.

Link to comment
Share on other sites

Dimcakar121 το ύψος του acnt δεν είναι επιθετικό αλλά αυστηρό όσο πρέπει να είναι για την τάξη και την ομαλή λειτουργία του φόρουμ.

Σκέψου ότι οι δικές σου προθέσεις μπορεί να είναι αγαθές αλλά αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ και σίγουρα όχι ο acnt ο οποίος έχει αντιμετωπίσει "πονηρές" προθέσεις πάρα πολλές φορές.

Έφτιαξες και 2 λογαριασμούς και μας μπέρδεψες. :P

 

Καλή συνέχεια στην αναζήτηση μηχανικού και καλή δύναμη στον αγώνα της απόκτησης της δικής σου κατοικίας.

Link to comment
Share on other sites

Αρη, φρονώ πως καλύτερα οι συνδαιτημόνες του forum να αντιμετωπίζονται ίσως λίγο πιο μαλακά διότι όπως σωστά ετόνισες κάποιοι είναι κακόβουλοι ενώ κάποιοι όχι.

Link to comment
Share on other sites

Η διαθεσιμότητα των συνεργείων φαντάζομαι πως είναι δεδομένη τη σημερον ημέρα που υπάρχει καθίζηση στην οικοδομική δραστηριότητα, με έμπειρο εργολάβο/μηχανικό, πιστεύετε πως οι 8-9 μήνες είναι λογικό διάστημα;

;

 

Ωστε πιστεύεις ότι η υποαπασχόληση των συνεργείων σήμερα είναι θετική για τον χρόνο αποπεράτωσης του έργου σου;...

Τέτοιες ανώμαλες καταστάσεις όπως σήμερα ή όπως πριν από 3 χρόνια που ήθελες μέσο για να προτιμίσει ο υπεργολάβος την δική σου οικοδομή δεν αποτελούν τεκμήριο για την γρήγορη αποπεράτωση μιας οικοδομής.

Αντιθέτως, αν δεν έχεις πολύ καλή εμπειρία θα σε ξεζουμίσουν στα ένσημα...

Θα κατασκηνώσουν στην οικοδομή σου!

Link to comment
Share on other sites

brasco απλά κάνω λογική συνεπαγωγή με τους κανόνες της αγοράς. Δηλ. όταν υπάρχεΙ κρίση στην οικοδομή ακούγεται πιο λογικό κάποιοι να θέλουν δουλειά...

Link to comment
Share on other sites

Η ουσια φιλε Δημητρη( ελπιζωνα το πετυχα) ειναι οτι τα φαινομενα καμια φορα απατουν.. Εναν λογο που η κριση μπορει να σε καθυστερησει σου ειπα εγω νωριτερα.. Ενα δευτερο αναφερθηκε απο τον Μπρασκο..

 

Η ουσια και το προβλημα που "αντιμετωπιζουμε" στον χωρο μας (μιλωντας γενικα και οχι προσωπικα) ειναι οτι επειδη ολοι οι Ελληνες λιγο πολυ εχουν καποια σχεση με την οικοδομη εχουν και την ψευδαισθηση οτι γνωριζουν τα παντα.. Αποτελεσμα ειναι να μας εχει ζητηθει πολλες φορες να κρινουμε ή να σχολιασουμε αποφασεις και επιλογες συναδελφων που κακοφαινονται σε ιδιωτες.. Το προβλημα ειναι οτι αν εξαιρεσεις οσα εχουν να κανουν με νομους και κανονισμους (που και εκει υπαρχουν καποιες φορες αδυναμες πληροφοριες), τα υπολοιπα θεματα δεν μπορουν να απαντηθουν χωρις τα απαραιτητα στοιχεια και απο αποσταση..

 

Σε αυτο λοιπον οφειλεται κυριως η αυστηρη σταση των συντονιστων του χωρου αυτου..

Εχουν τον αχαρο ρολο να διατηρησουν την αξιοπιστια και την αντικειμενικοτητα απεναντι σε ερωτησεις ιδιωτων που εμπεριεχουν πιθανες παγιδες..

 

Επι της ουσιας, και ανακεφαλαιωνοντας επι του ερωτηματος σου, οι παραγοντες που οδηγουν σε μια απαντηση ειναι πολλοι και διαφορετικης φυσης.. Εξαρταται απο την ικανοτητα οργανωσης των συνεργειων, απο την οικονομικη ανεση, απο τις ιδιαιτεροτητες της κατασκευης, απο την επιθυμητη ποιοτητα, απο την ταχυτητα των επιλογων του ιδιοκτητη και απο ασταθμητους παραγοντες (απεργιες - καιρικες συνθηκες.....)

 

Κατι που ισως δεν εχεις σκεφτει, και απο τη στιγμη που λες οτι δεν εχεις μηχανικο, ειναι οτι ακομα και η συμφωνια στην τελικη μορφη και διαμορφωση του κτηριου μπορει να αποδειχθει πολυ πιο χρονοβωρα απ'οτι πιστευεις..

 

Τελος προσωπικα θεωρω οτι σε οτι εχει να κανει με αυτο το ερωτημα σου, οι απαντησεις που εχεις παρει μεχρι σημερα απο ολους οσους συμμετειχαν ειναι ο,τι καλυτερο ειχες να παρεις.. Οσα και αν ακουσεις σε αυτο το θεμα απο εδω και περα δεν προκειται να σου προσθαισουν ακτι παραπανω..

 

Αν παραυτα εχεις κατι αλλο για το οποιο θα ηθελες μια αποψη, εισαι ευπροσδεκτος να ρωτησεις, αρκει να λαβεις υποψη σου την παρατηρηση μου σε οτι εχει να κανει με τη φυση των ερωτηματων και την ακριβεια των απαντησεων μας..

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως στις απαντήσεις μέσα από ένα forum , πρέπει να προσδίδεις την δέουσα βαρύτητα...συνεκτιμώντας όλους τους παράγοντες που ευστόχως αναφέρεις. Ευχαριστώ όλους θερμά για τις απαντήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.