Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Θερμομόνωση ταράτσας - δώματος


ata

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για θερμομόνωση - υγρομόνωση δώματος. Το έργο αφορά το δικό μου σπίτι και θα ήθελα τις συμβουλές σας για κάποια πράγματα..
Το πρόβλημα είναι ότι στο δώμα υπάρχουν αρκετά σημεία με λιμνάζοντα νερά.. Τοπικά προβλήματα θα έλεγα.. Σαν γενική εικόνα κλίσεις υπάρχουν. Μέχρι τώρα δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο από κάτω διαμέρισμα.

Στο συνεργείο που ήρθε μου είπε να μην κάνω τίποτα γιατί θα στρωθεί πολυουρεθανικό υλικό πρώτα και τα λιμνάζοντα νερά δεν το επηρεάζουν. Αυτή είναι μια λύση που εμένα με βρίσκει τελείως αντίθετο οπότε ψάχνω άλλες επιλογές. Να σημειώσω ότι στο δώμα υπάρχει και ένα μικρό διαμέρισμα οπότε με ενδιαφέρει η βατότητα και θα ήθελα να εφαρμόσω ανεστραμμένη θερμομόνωση.

Σκέφτηκα να βρω ένα καλό μάστορα μήπως και διορθώσει τοπικά τα προβλήματα με κάποια τσιμεντοκονία. Αν μπορεί να γίνει αυτό όλα καλά. Αν όχι τι θα μου προτείνατε να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι για την είσοδο στο διαμέρισμα του δώματος και τα στηθαία περιφερειακά έχω περιορισμένο ύψος που μπορώ να ανεβάσω τη στάθμη μου έχοντας παράλληλα και την μη αύξηση του συνολικού βάρους της επέμβασης. Αφού διορθωθούν οι ρύσεις έχω σκοπό να περάσω υγρομόνωση με πολυουρεθανικό και στη συνέχεια να μπουν τα polytile της dow. 

Link to comment
Share on other sites

Για ανεστραμμένο δώμα με τελική επιφάνεια τις πλάκες που αναφέρατε ή χαλίκι, χρειαζόμαστε min 2% κλίσεις. Με τοπικές μόνο επεμβάσεις κλίσεων είναι βέβαιο ότι θα έχετε προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.