Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ 2


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. εδω και 7 μερες εχω κολλησει στην αιτηση δανειου προσ την τραπεζα λογω σφαλματος και δεν υπαρχει καμια μεριμνα ωστε να μπορουμε να συνεχισουμε σε περιπτωση που εμφανιζει σφαλμα. ξερει κανεις να μου πει αν μπορω να κανω κατι αλλο σε αυτη την περιπτωση?τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν μια επιλογη ακυρωσης αιτησης δανειου οταν σου εμφανιζει μηνυμα με σφαλμα?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, θέλοντας να ακυρώσω τη δήλωση για λήψη δανείου και να γυρίσω την αίτηση στο προηγούμενο στάδιο, ώστε να συνεχίσω με δική μου χρηματοδότηση.

Υπάρχουν μερικά τηλέφωνα για επικοινωνία (213-1513780, 213-1513781, 213-1513124, 213-1513139) αλλά δεν απαντούν και το [email protected] αλλά δεν απάντησαν στο μήνυμά μου.

Προσπάθησε και εσύ και ενημέρωσε.

Edited by MAKAP
Link to comment
Share on other sites

εχω στειλει απειρα μηνυματα παραπονων και σε τραπεζες και σε υπουργειο. εχω παρει εκατονταδες τηλεφωνα και σε τραπεζες και σε υπουργειο. ο ενας σε παραπεμπει στον αλλον.καμια ενημερωση. ολοι δηλωνουν αγνοια.αν ειναι δυνατον.το μονο που μου λενε ειναι να ακυρωσω ολη την αιτηση εξ αρχης,ομως δεν ξερω αν θελω να παρω αυτο το ρισκο 

Link to comment
Share on other sites

 ρε παιδια εχω κανει αιτηση δανειου στην eurobank απο την 1η Ιουνιου.εχουν περασει 19 μερες και ακομα δεν εχω λαβει απαντηση.ξερει κανεις ποσο κανει η eurobank να απαντησει?

Link to comment
Share on other sites

15 ώρες πριν, smart1982 said:

 ρε παιδια εχω κανει αιτηση δανειου στην eurobank απο την 1η Ιουνιου.εχουν περασει 19 μερες και ακομα δεν εχω λαβει απαντηση.ξερει κανεις ποσο κανει η eurobank να απαντησει?

Εμένα μου απάντησε αρχικά σε μία εβδομάδα ακριβώς για κάποιες διορθώσεις και μετά σε δέκα μέρες οριστικά.

Link to comment
Share on other sites

Ποια τράπεζα είναι πιο ''ανεκτική'' στην έγκριση δάνειου;;;

Ρωτάω διότι έκανα αίτηση στην Πειραιώς και μου ζητάνε και δεύτερο εγγυητή.

Ζήτησα δάνειο ως άνεργος 7.500 και ο εγγυητής έχει 16.000 εισόδημα χωρίς δάνεια.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Έλαβα αυτό το μήνυμα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω..

"«Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή η αίτηση σας βρίσκεται σε μία από τις ακόλουθες Τρέχουσες Καταστάσεις:

 
Από  01. Έλεγχος 1ου σταδίου επιλεξιμότητας
Έως και 04.α Αίτηση Οριστικά υποβληθείσα
 
Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα επεξεργασίας προς οριστική υποβολή, ή επανυποβολής οριστικών αιτήσεων κατόπιν ακύρωσης τους, θα παρέχεται μέχρι το Σάββατο 30/6/2018 και ώρα 23.59.
 
Η δυνατότητα αυτή παρέχεται εν γένει σε αιτήσεις που βρίσκονται στα άνω στάδια καταχώρησης, δηλαδή σε κάθε περίπτωση σε αιτήσεις όπου δεν έχει γίνει ακόμα επιλογή χρηματοδοτικού σχήματος (ίδια κεφάλαια/τραπεζικός δανεισμός), και εφόσον κρίνεται ότι συντρέχει λόγος ακύρωσής τους.
 
Εφόσον η αίτηση σας κατά την στιγμή που λαμβάνετε το παρόν μήνυμα δεν είναι σε μια από τις παραπάνω Τρέχουσες Καταστάσεις, δηλαδή έχει προχωρήσει περαιτέρω και έχετε προβεί σε επιλογή χρηματοδοτικού σχήματος, και προκειμένου να μην προκύψουν ζητήματα αδυναμίας επανυποβολής διότι η τεχνική διαδικασία ακύρωσης είναι σε αυτή την περίπτωση διαφορετική, συνιστάται να μην προβείτε σε ακύρωση της αρχικής αίτησης στο πρόγραμμα με σκοπό την επανυποβολή της, καθότι τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διαδικασία υποβολής δανείου στα πληροφοριακά συστήματα των τραπεζών, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και στα πλαίσια των ήδη υποβληθέντων οριστικά αιτήσεων.»"
 
Η κατάσταση της αίτησης είναι 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης

και μέσα στο σύστημα μου λέει:

 

Η αίτησή σας έχει χαρακτηριστεί ως «Ειδική Περίπτωση», έχει προωθηθεί στο Δικαιούχο και βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου.

 Θα ενημερωθείτε για το πόρισμα του ελέγχου, για ενδεχόμενες εκκρεμότητες καθώς και για τις επόμενες ενέργειές σας, στην καρτέλα «Μηνύματα». Σε αντίθετη περίπτωση, η αίτησή σας θα υποβληθεί αυτόματα οριστικά.

Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες.

 

Λήγει η προθεσμία σε 1 ώρα και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι.

 

 

 

Edited by doritador
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.