Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δημοσιεύτηκαν οι διαγωνισμοί για τον ΒΟΑΚ


Engineer

Recommended Posts

Ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) με την ανάρτηση τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Το έργο αφορά στην κατασκευή οδικού δικτύου συνολικού μήκους 199 χιλιόμετρων, και επιπλέον 36 χιλιόμετρων επεκτάσεων και συνδέσεων Η υλοποίηση του θα γίνει με τη διαδικασία της παραχώρησης μέσω ΣΔΙΤ και ένα τμήμα του ως δημόσιο έργο Το συνολικό κόστος του έργου προεκτιμάται στα 1.7 δισ ευρώ

Συγκεκριμένα μέσω παραχώρησης θα κατασκευαστεί το μεγαλύτερο μέρος του το τμήμα Χανιά-Χερσόνησος Ηρακλείου μήκους 163 χλμ. Το δεύτερο τμήμα  από Χερσόνησο μέχρι Νεάπολη Λασιθίου 22,5 χλμ θα γινει μέσω ΣΔΙΤ ενώ το τελευταίο τμήμα από Νεάπολη μέχρι Άγιο Νικόλαο μήκους 14 χλμ θα γίνει ως δημόσιο έργο.
 
Η προεπιλογή των υποψηφίων, θα γίνει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου 2018, ενώ η οριστικοποίηση του σχεδιασμού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου 2019, οπότε και θα ακολουθήσουν οι δεσμευτικές προσφορές για το έργο με την ανεύρεση προσωρινού αναδόχου και υπογραφή της σύμβασης. Ο Χρόνος κατασκευής θα είναι τέσσερα χρόνια για την παραχώρηση του έργου και 3,5 χρόνια για το κομμάτι του έργου που θα ολοκληρωθεί με ΣΔΙΤ. 


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.