Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Fluid control χωρίς ρυθμιστή πίεσης


DimMani

Recommended Posts

Προ ημερών τοποθέτησα στο πιεστικό του σπιτιού μου Fluid control , αντικαθιστώντας το παραδοσιακό δοχείο διαστολής . Η πίεση που δουλεύει το μηχανάκι (αγνώστου πατρός και σίγουρα Κινέζικο) , είναι 2,5-4,8 bars . Ακούγεται ιδανικό . Ο υδραυλικός επίσης μου λέει ότι"δεν έχει ανάγκη" , αλλά θέλω να μειώσω την πίεση στο επίπεδο προ της αλλαγής , δηλαδή 2,5-4,2 bars . Σημειώνω ότι έκανα τυχαία μια μέτρηση πριν την αλλαγή , όπου μια βρύση στον κήπο έχανε 2 λίτρα την ημέρα , ενώ τώρα χάνει 17 !! Που σημαίνει 6,2 κυβικά το χρόνο νερό στον βρόντο . Το Fluid control , το επαναλαμβάνω για να θυμάμαι την διαφήμιση που μου έκανε ο υδραυλικός , για να με πείσει να το πληρώσω . Το συγκεκριμένο Fluid control λοιπόν , δεν έχει ρυθμιστή και δεν ξέρω τι να κάνω . Αυτό που με φοβίζει , πέραν των 6 τόνων τον χρόνο , είναι μήπως κλοτσήσουν οι σωληνώσεις . Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη . Ευχαριστώ .

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να βάλεις ένα μειωτή πίεσης μετά το fluid control, ίσως να χρειαστείς και ένα μικρό δοχείο διαστολής μετα τον μειωτή. Υπάρχουν τώρα τελευταία και και fluid control που ρυθμίζει η πίεση εξόδου.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.