Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μετατροπή κατοικίας σε τουριστικό κατάλυμα


Recommended Posts

Συνάδελφοι γειά σας.

Την βοήθεια σας παρακαλώ για το εξής θέμα.

Πρόκειται για μια κατοικία που ο πελάτης θέλει να μετατρέψει σε τουριστικό κατάλυμα. Με την πρώτη ανάγνωση κατάλαβα ότι τα τουριστικά καταλύματα είναι 2 κατηγορίες 1. Τα κύρια τουριστικά και 2. τα μη κύρια τουριστικά. Μια κατοικία λοιπόν μετατρέπεται σε μη κύριο τουριστικό κατάλυμα, στα λεγόμενα ΕΕΔΔ(επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια)

Στην κατηγορία αυτή ΕΕΔΔ οι μόνες παροχές από μέρους του ιδιοκτήτη είναι η καθαριότητα. Τι γίνεται σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να έχει περισσότερες παροχές ?π.χ. πρωινό? Πως καθορίζεται το ύψος της τιμής διανυκτέρευσης?

Το σίγουρο είμαι ότι δεν θέλει να ενοικιάσει το σπίτι σαν αυτοτελή εξοχική κατοικία. Θέλει να έχει την λειτουργιά ενός μικρού "ξενοδοχείου" με αριθμό δωματίων όσων έχει το σπίτι. Επιπλέον και κλείνω ρωτώ αν κάποιος ξέρει να με ενημερώσει για τους ξενώνες και τι είναι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.